• ,,Veel mensen hebben baat bij magneetmassage - , aldus Loes Lerou.

    Bianca van der Linden-Snel

Complete voetverzorging

Advertorial

ZIELHORST Al veertig jaar verzorgt Loes Lerou met veel plezier de nagels van haar klanten. Maar ze doet veel meer. Gezegend met mensenkennis vervult zij een complete behoefte. Met een schat aan ervaring en vakdiploma's kan zij mensen zowel lichamelijk als geestelijk helpen.

Bianca van der Linden-Snel

,,Dat verzorgende zit gewoon in mij. Ik vind het leuk en fijn om mensen te helpen. Dat doe ik met het verzorgen van nagels, knippen, vijlen, schoonmaken en lakken. Daar hoort de verzorging van ingegroeide-, schimmel-, kalk-, of beschadigde nagels en voetverzorging voor diabetici ook bij. Een goede verzorging is belangrijk en voorkomt meer problemen. Maar ik doe meer dan alleen manicure en pedicure", begint Lerou.

MASSAGE Lerou legt uit:,,In de loop der jaren heb ik meer vakdiploma's behaald. Een juiste massage kan lichamelijke problemen verminderen en zelfs oplossen. Een voetreflexmassages, bijvoorbeeld, stimuleert de maag en darmen. Maagklachten ontstaan vaak door stress. Ik masseer met 'hot stones' en met hulp van de massagestoel. Door een massage van de rug, nek, schouders, en het hoofd nemen klachten in dit gebied af. Een nieuwe therapievorm die erg in de belangstelling staat is de Chakra behandeling met Fonoforese. Door gebruik te maken van stemvorken op het lichaam met verschillende trillingsniveaus kunnen pijnpunten zich beter ontspannen. De andullatietherapie werkt voor pijnverlichting, slaapstoornissen of chronische klachten zoals reuma of fibromyalgie. De mechanische trillingen en de infrarood dieptewarmte van deze massagebank hebben een positieve invloed op de essentiële functies van het lichaam.

Een andere soort massage is de lypossagebehandeling. Het teveel aan vocht en vet verdwijnt in het onderhuids bindweefsel waardoor de huid weer glad en strak wordt.

,,Een nieuwe massagevorm is de magneetmassage. De plus- en minpolen in de magneten zorgen samen met de warme olie, voor een diepere ontspannende werking. Dit kan helpen bij rugklachten, stress, depressie, doorbloedingsstoornissen, ontspanning of het wegwerken van vochtophopingen in het gezicht. Veel mensen hebben hier baat bij", concludeert Lerou.

,,Met de Quantum healing test ik elementen in het lichaam waardoor verstoringen zoals allergieën naar voren komen. Met Quantum-touch techniek breng ik het energieveld terug in balans waardoor allergieën kunnen verdwijnen. Ik help mensen graag om geestelijk in balans te komen. Dat doe ik met de Emotional Freedom Technique. Emotionele problemen zoals faalangst, onzekerheid of angststoornissen bij kinderen kan ik veelal oplossen", zegt Lerou. Op donderdag is, op afspraak, Roy Pronk in de salon voor een acupunctuurbehandeling.

a        [Pedicuresalon Nailcare, Loes Lerou, Kameelvlinder 10, 3822 AR Amersfoort, 033-45534894, www.pedicuresalon-nailcare.websalons.com