• Okkinga Communicatie

De Rondine: letterlijk hoogtepunt in nieuwe wijk Het Hogekwartier

AMERSFOORT Wie via de Hogeweg richting het centrum van Amersfoort rijdt, kan het niet ontgaan: hier wordt hard gewerkt aan een nieuw hoofdstuk van Amersfoort. De nieuwe wijk Het Hogekwartier moet de komende jaren uitgroeien tot een levendige wijk met volop woonruimte voor eigenzinnige fijnproevers. Woontoren De Rondine is letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten in de nieuwbouwplannen.

Aan Het Valleikanaal in Amersfoort verrijst binnenkort De Rondine; een woontoren met zeventig comfortabele appartementen. Met maar liefst dertien verdiepingen is De Rondine één van de eyecatchers in Het Hogekwartier. Om een goed beeld te krijgen van dit imponerende gebouw organiseert Lithos bouw en ontwikkeling woensdag 20 december een virtuele tour, waarbij geïnteresseerde kopers buiten en binnen alvast een voorproefje kunnen nemen. Voorzien van een VR-bril wandelen kopers door hun nieuwe wijk of nemen plaats op het balkon om van hun toekomstige uitzicht over de stad te genieten.

De Virtuele Tour valt samen met de start van de verkoop van De Rondine op woensdag 20 december bij restaurant Klooser, Stadsring 69 in Amersfoort.