• Bianca van der Linden-Snel

Decembercadeaus bij Bruna Hoogland

Advertorial

AMERSFOORT Lex Herlé is al twintig jaar ondernemer van de Bruna op het Kraailandhof Hoogland. Inmiddels valt hij wel onder de categorie 'bekende Hooglander' want naast ondernemer is hij erg actief in Hoogland op verschillende gebieden bijvoorbeeld als voorzitter van Winkeliersvereniging Kraailandhof.

,,Het assortiment is in de loop der jaren veranderd. Het basisassortiment is uiteraard nog gewoon aanwezig, denk hierbij aan; kantoorartikelen, wenskaarten, boeken, en tijdschriften.

De winkel is inmiddels aangevuld met een wand vol cartridges en printpapier. Daarvan is voor tachtig procent van de printers de cartridge direct leverbaar. De rest  bestellen wij waarna deze binnen 24 uur worden geleverd. Daarnaast heeft onze winkel een uitgebreide collectie met cadeau artikelen. Zo kun je, nadat Top1toys verdween in het winkelcentrum, toch een kindercadeautje in Hoogland kopen. De winkel barst tijdens de decembermaand bijna uit zijn voegen door de sinterklaas- en kerstpresentjes. Wij zijn eigenlijk het 'Pakhuis van Sinterklaas'. Zo is er ook een grote collectie gezelschapsspellen voorradig en Van Haasteren of Gibson puzzels plus een zeer uitgebreide collectie van artikelen van 'Top Models', van stickers tot aankleedboekjes. Wij hebben een uitgebreid assortiment boeken en natuurlijk de populaire boeken Top 10 met boeken van Dan Brown of Judas. Maar ook het Guinness World Records boek, mooie kookboeken, vele agenda's en scheurkalenders.  Uiteraard worden de pakjes met zorg, vrolijk ingepakt", zegt Herlé. 

ONTZORGEN

Herlé vervolgt ,,Wij ontzorgen de klant, dat vind ik erg belangrijk. Een 'Goedemorgen' als je binnenkomt en de klant juist dat beetje extra aandacht geven. Dat maakt het ondernemerschap ook zo leuk. De winkelsfeer wordt als gemoedelijk ervaren, er is altijd tijd voor een praatje. De Bruna ontzorgt ook online. Internet is het verlengstuk van de winkel, het versterkt elkaar. Ook als je op de website bestelt wordt het binnen 24 uur thuis of in de winkel geleverd. De winkel  is zeven dagen in de week open". 

KRAAILANDHOF

Onlangs is de Kraailandhof uitgeroepen tot het veiligste winkelcentrum. Herlé heeft zich hier, samen met andere ondernemers, hard voor gemaakt. ,,Het is erg belangrijk dat de sfeer in het winkelcentrum veilig en prettig is. De ondernemers van het winkelcentrum hebben een alarmknop en een app-groep waardoor er, indien nodig, snel kan worden ingegrepen. Wij doen erg ons best om het winkelcentrum veilig en netjes te houden. Zo zijn wij nu, samen met de Gemeente Amersfoort, bezig met een nieuw project 'KeiSchoon033'. Wij willen als winkelcentrum graag een voorbeeldfunctie hebben", aldus Herlé.

a [Bruna HooglandKraailandhof 153828 JN Hoogland033-4331576www.brunahoogland.nl