• ,,Veel mensen vinden Belastingaangifte doen niet makkelijk - , zegt Jan Maasse.

    Arjan Klaver

Deskundige hulp bij financiële zaken

Advertorial

AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch kan het zijn dat mensen het lastig vinden om de aangifte correct in te vullen en alle aftrekposten mee te nemen. Amersfoorts Adviesburo Maasse, gevestigd in het Soesterkwartier, zorgt ervoor dat mensen zo weinig mogelijk belasting betalen en geen omkijken meer hebben naar hun aangifte. „We zorgen ervoor dat de aangifte correct wordt ingevuld en op tijd wordt ingediend. Zo krijgt men snel een definitief bericht over de aangifte. Het is immers fijn om te weten waar je aan toe bent."

Arjan Klaver

Dit zegt Jan Maasse. Hij is gepokt en gemazeld als het gaat om zaken rondom de financiële en fiscale dienstverlening. Dankzij een brede expertise, en up-to-date vakkennis, heeft zijn adviesbureau ruim voldoende bagage in huis om de belastingaangifte volgens alle voorschriften adequaat in te vullen. Persoonlijke aandacht voor zowel particulieren als ondernemers staat hoog in het vaandel. „Samen zoeken we naar optimale oplossingen", aldus Maasse die na ruim veertig jaar meer dan vijfhonderd klanten assisteert met hun belastingaangifte.

VRAGEN „Bij de Belastingdienst zeggen ze wel dat het makkelijker is, maar dat blijkt in de praktijk voor veel mensen toch anders te zijn. En de tijd begint weer te dringen. Voor 1 mei aanstaande moet alles ingevuld en al in het bezit zijn van de Belastingdienst. Neem bijvoorbeeld het onderwerp over reiskosten. Is dit nu wel of niet belast? En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vraag hoe je aftrekposten en vrijstellingen het beste kunt benutten. Maar we kunnen ook verder kijken dan louter belastingaangifte.

Denk bijvoorbeeld aan pensioenopbouw. Of valt er meer te halen uit de spaargelden? We kunnen ook onderzoeken of er aanpassingen zijn voor de hypotheek."

REGIOBANK ,,Naast ons Adviesburo ervaart de klant namelijk ook het gemak van de RegioBank waar ik zelfstandig adviseur van ben. Een bank zonder poespas voor particulieren, ZZP-ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen. De RegioBank is persoonlijk maar gaat ook mee met de tijd. De wereld is continu aan het veranderen. Dat geldt uiteraard ook voor de financiële en fiscale dienstverlening. Elk jaar veranderen de Wetten, regelingen en aftrekposten van de belastingdienst. Mensen vinden het daarom best lastig om de aangifte zelf te doen. En dat zorgt zonder expertise en een wakend oog van een belastingadviseur voor veel hoofdbrekens in mijn klantenkring. Wij komen daarom graag bij de mensen thuis zodat alles bij de hand is. Na het invullen lopen we de aangifte samen door en verzenden wij hem naar de Belastingdienst. Onze klanten ontvangen een afschrift van de ingediende aangifte, voor hun eigen administratie. Mooier kunnen we het niet maken."

a        [Amersfoorts Adviesburo Maasse, Noordewierweg 70, 3812 DM Amersfoort, 033 4555505, www.janmaasse.nl, info@janmaasse.nl