• Aart van Veldhuizen won vorig jaar de Gouden Parel.

    OnderNamen Amersfoort

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Parel Amersfoort

AMERSFOORT Met het bekendmaken van de genomineerden is de strijd om de Gouden Parel Amersfoort 2018 losgebarsten. Koos Koolstra (De Alliantie), Walrick Halewijn (De Observant) en Timo Braeken (ZinIn Events & Proef Amersfoort) zijn de drie genomineerden. Zij zijn in de voorbije periode, die in het teken stond van de nominatiefase, door collega-ondernemers het meest naar voren geschoven.

Sinds 2008 houdt zakenmagazine OnderNamen de Amersfoortse verkiezing, waarbij collega-ondernemers elkaar nomineren en uiteindelijk één ondernemer kiezen die de felbegeerde Gouden Parel het meest verdient. Organisator Danny Rietveld, tevens uitgever van OnderNamen, reageert: ,,Het is een echte erkenning van collega-ondernemers; zij nomineren en stemmen. Kortom, het geldt als een hele waardering. Het is ieder jaar weer een feestje om deze verkiezing te organiseren en ook dit jaar zijn er weer drie prachtige namen uit de bus gerold. Twee personen, Koos Koolstra en Walrick Halewijn, zijn al eens eerder genomineerd. Timo Braeken heeft met Proef Amersfoort een wereld prestatie geleverd; zijn nominatie hadden we dan ook wel verwacht. Ik ben benieuwd wie de opvolger zal worden van Aart van Veldhuizen (foto).''

STEMMEN EN UITREIKING De stembussen zijn vandaag (donderdag) geopend; er kan tot dinsdag 27 november 17.00 uur gestemd worden via deze website. De verkiezing staat onder toezicht van notaris Mr. Casper Jones (VBC Notarissen). Op dinsdag 11 december zal tijdens de Eindejaarsbijeenkomst Amersfoort, die plaatsvindt bij De Observant, de winnaar bekend worden gemaakt.