Dubbele zegels bij de Smaak van Emiclaer

EMICLAER Op zaterdag 5 september vindt de tweede editie van de Smaak van Emiclaer plaats en verandert winkelcentrum Emiclaer voor één dag in het grootste pop-up restaurant van Nederland. De winkeliers van Emiclaer nodigen iedereen uit voor een (h)eerlijk bourgondisch streekgerecht, verzorgd door de topkoks van StreekChef.

Aan de langste eettafel van Nederland is plaats voor vijfhonderd trouwe klanten. Hier kunnen ze van een viergangen streekdiner genieten die (deels) ter plekke bereid zijn met producten uit de streek en verkrijgbaar bij de ondernemers van Emiclaer.

SPAARACTIE Van 6 juli tot en met 26 augustus ontvangen klanten één spaarzegel per kassabon van minimaal 5 euro. De volle spaarkaart (30 zegels) kunnen tot 26 augustus worden ingeruild bij de Kaasspecialist in de Foodplaza van winkelcentrum Emiclaer. Klanten ontvangen daar het toegangsticket waarmee ze gratis aanschuiven bij Smaak van Emiclaer. De actievoorwaarden staan op www.emiclaer.nl.

De ingrediënten en producten die geserveerd worden in het streekgerecht van 5 september zijn alvast voor te proeven. Deze producten zijn voor een speciale actieprijs verkrijgbaar bij deelnemende winkels. Bij aankoop van de aanbieding ontvangt de klant een extra zegel. De actie loopt van 6 augustus tot en met 26 augustus.

Deelnemende winkels zijn De Kaasspecialist, 't Drankenhuys, De Visscher Visspecialiteiten, Natuurwinkel Emiclaer, Slijterij Gall & Gall, Banketbakkerij De Jong, Van Beest Bloemen en planten en Eetwinkel Lekkerrr.