• Piron Groep
  • Piron Groep

Eemplein viert 5-jarig bestaan met nieuw logo

AMERSFOORT Het Eemplein vierde zondag 15 oktober haar 5-jarig bestaan. Op een zonovergoten Eemplein genoten duizenden bezoekers, jong en oud, van de vele attracties en optredens. Wethouder Imming onthulde het nieuwe logo van het Eemplein.

Op het podium bezorgde DJ Tony Terrific vele bezoekers een mooie prijs met het spel 'Raad de Plaat'. Hij presenteerde ook het programma van deze dag. Bij het podium genoten de bezoekers van optredens van Harmonie orkest Wilskracht, Popkoor Pebbles en Fuego Lento Argentijnse dans. Rockzanger Blinde Ed uit Amersfoort zorgde met zijn optreden voor een spetterende uitsmijter.

Ook de snuffelmarkt, de goochelaar en het ponyrijden en springkussen voor de kinderen trokken heel veel bezoekers. Bij de roofvogeldemonstratie kon men niet alleen kijken, maar door een heldere uitleg ook veel leren over de roofvogels.

LOGO] Om 13.00 uur onthulde wethouder Imming het nieuwe logo van het Eemplein met de blauwe kleur en het golfje onder de M. Wethouder Imming was in gezelschap van het bestuur van winkeliersvereniging Eemplein: Bart van den Heuvel van MediaMarkt, Freek Bosman van Albert Heijn en Ralph Eggenkamp van Pathé.

Ook Patricia Bos van GREEN Real Estate was hierbij aanwezig. GREEN Real Estate is de eigenaar van de winkels op het Eemplein.

Het feest Eemplein 5 jaar werd georganiseerd door Winkeliersvereniging Eemplein Amersfoort.