Eemplein viert vierde verjaardag

AMERSFOORT In oktober bestaat Winkelcentrum Eemplein vier jaar en dat gaan ze vieren op zondag 2 oktober. Kinderen, ouders, opa's en oma's zijn van 12.00 tot 16.00 uur welkom op het verjaarsfeest van het Eemplein. De winkels pakken uit met allerlei acties en op het plein zijn diverse gratis activiteiten voor jong en oud.

Er staat een grote opblaas verjaardagsstoel op het plein. Een professionele fotograaf maakt daar foto's van iedereen die maar wil en deze zijn te bekijken op de website van het Eemplein en op de Facebook-pagina. Kinderen kunnen springen en glijden op springkussens en een klimwand.

In kraampjes worden oudhollandse spelletjes gespeeld. Volwassenen kunnen hun spierballen laten zien bij de Kop van Jut en voor de echte durfal is er een rodeostier. Bij het Rad van Fortuin zijn prijzen te winnen, mede beschikbaar gesteld door de winkeliers van het Eemplein.

Ook kan iedereen een gratis suikerspin halen en het dweilorkest 'De Valleibloazers' uit Amersfoort zorgt die zondag voor de vrolijke noot.

Meer informatie over Eemplein Amersfoort op www.eemplein.nl of de Facebook-pagina: EempleinAmersfoort.