• „Klanten kunnen bij ons een unieke keuken samenstellen - , aldus René Swager, vestigingsmanager van Tulp Amersfoort.

    Wouter van Assendelft

Een keuken voor iedereen

Advertorial

AMERSFOORT Tulp maakt topdesign keukens voor iedereen betaalbaar dankzij haar eigen fabriek in Rijssen. Het resultaat is een gedegen Nederlands kwaliteitsproduct dat met vakmanschap is vervaardigd. Behalve goed voor de portemonnee betekent een eigen productie een extra stukje zekerheid. Daar komt bij dat Tulp uitsluitend keukens fabriceert volgens elk individueel ontwerp.

Arjan Klaver

De keukenbranche zit volop in de lift. De stijging is vooral afkomstig van het hoge aantal keukenrenovaties in bestaande koopwoningen en de stijging van het aantal opgeleverde nieuwbouwwoningen.

UNIEK „Omdat iedereen specifieke eisen stelt, krijgt de klant bij ons persoonlijke aandacht zodat we met behulp van zijn of haar wens een unieke keuken kunnen samenstellen en installeren", vertelt René Swager, vestigingsmanager van Tulp Amersfoort. Zijn vestiging is één van de twaalf filialen die onder de vlag vallen van de Overijsselse keukenfabrikant en leverancier. Recentelijk is het interieur van de showroom gemoderniseerd. Het heeft het karakter van een royale exporuimte. „De klant kan zelf in alle rust onze veertig keukenopstellingen bekijken. Kopje koffie erbij. Onze adviseurs kunnen desgewenst uitleg geven over de producten die bovenal aantrekkelijke zijn geprijsd. Over de kwaliteit en alle kleurvariëteiten hoeft niemand zich zorgen te maken. In de eigen fabriek waar nog altijd de vaste hand en het scherpe oog van de meubelmakers regeren, draait het om kwaliteit, maatwerk en vakmanschap. We geven daar ook rondleidingen."

PERSOONLIJKHEID ,,Dankzij een eigen zagerij, meubelmakerij én lakstraat kunnen we elke keukendroom via maatwerkoplossingen tot in elk gewenst detail vervullen: Van strakke moderne keukens tot klassiek landelijke sfeermakers, gecombineerd met moderne apparatuur naar keuze. Een keuken weerspiegelt een persoonlijkheid. Omdat we er zeker van willen zijn dat we een goed product leveren, geven we doorlopende garantie op het hang- en sluitwerk. Daar komt bij dat we 25 jaar garantie geven op de keuken zelf."

WINACTIE Tulp Keukens geeft een waardecheque ter waarde van 5.000 euro voor een nieuwe keuken weg door middel van een ludieke actie. ,,Deze maand kan men ons promotieteam tegenkomen. Zij dagen inwoners uit om de keuken te zoeken die tijdens het transport tussen Rijssen en Amersfoort is verloren. Het is even zoeken want het is één van de kleinste Tulp-keukens ooit gemaakt. Het promotieteam maakt nieuwsgierigen wegwijs en daarnaast kunnen ze via een nieuwsbrief allerlei tips krijgen over de locatie van de keuken. Ga naar www.tulpkeukens.nl. De vinder kan haar of zijn keukendroom direct verwezenlijken."

a        [Tulp Keukens Amersfoort, Brabantsestraat 6, 3812 JP Amersfoort, 033 - 4640588, www.tulpkeukens.nl, info@tulpkeukens.nl