• Arjan Klaver

Een kijkje in de keuken van anderen

Advertorial

AMERSFOORT Een keuken is een plek die uitstraalt wie de gebruiker is en waar hij of zij voor staat. Als het gaat om kwaliteit, culinair genieten en het waarderen van een duurzame stijl, dan sluit het gerenommeerde Bulthaup daar naadloos op aan. Het is het mooiste wat op keukengebied bestaat. „Met oog voor detail zorgen we dat de keuken een geheel is met de leefruimte."

Dit zegt Filip Leenman. Hij is al meer dan dertig jaar actief in de keukenbranche. Ruim twintig jaar is hij bekend en vergroeid met Bulthaup. Dit Duitse merk staat al jaren aan de top van de exclusieve keukeninterieur-branche. Een merk dat toegesneden is voor consumenten met een fijn gevoel voor smaak, design en functionaliteit. Om een goed inzicht te krijgen heeft Leenman voor de consument een kleurrijk boekwerk laten samenstellen met foto's waarop keukens staan afgebeeld die hij met zijn bedrijf Stadshaege Keukendesign in de afgelopen paar jaar bij zijn klanten in de regio heeft geplaatst. „Dit boekwerk heet ook niet voor niets 'Keuken inspiratie'", legt de detaillist uit. Tal van foto's bieden de consument een kijkje in de keuken van anderen.

,,Was het vroeger een solitaire ruimte, nu is de keuken een onlosmakelijk onderdeel van het woonprogramma. Hier wordt gekookt, gecommuniceerd en gewerkt. Het kookeiland versterkt dit alleen maar. Dat is ook de reden waarom de consument graag aandacht schenkt aan zijn of haar keuken." Wat de lezer of de bezoeker aan Stadshaege Keukendesign ontdekt, is het functionele design, de strakke belijning en de onbeperkte mogelijkheden. „Ik zit al heel wat jaren in dit vak. Maar nog nooit heb ik exact dezelfde keuken uitgeleverd." Eigentijds en strak is niet perse zakelijk. Modern kan ook huiselijk en gezellig zijn. Natuurlijk is het heerlijk om in zo'n strak ingerichte showroom van Stadshaege Keukendesign rond te lopen om alle snufjes te ontdekken. Elke keuken is tenslotte maatwerk en in verschillende kleuren en houtsoorten te verkrijgen. De consument treft ook inbouwapparatuur aan die tot de modernste gerekend worden. Denk aan Gaggenau, Neff, Miele of Atag. En ook in de apparatuur staat de techniek niet stil. „Een noviteit is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger", legt Leenman uit. Inmiddels is er al een grote groep consumenten overtuigd van het gemak van een afzuiging in het aanrechtblad. „De beste oplossing bieden wij met het Duitse merk Bora dat niet alleen inhaakt op gasloos koken. Het betreft hier een inductie of keramische kookplaat die een afzuigsysteem in zich bergt. Deze vernuftige oplossing heeft als grootste voordeel dat men geen hinderlijke afzuigkap aan de wand of aan het plafond hoeft te hangen. Een meerwaarde van esthetisch belang. Het boekwerk 'Keuken inspiratie' ligt hier alvast gratis voor u klaar."

a [Stadshaege KeukendesignGrote Haag 153811 HH Amersfoorttel: 033-4627130 of 06-21295370www.keukendesign.nlinfo@keukendesign.nl