• Eigen foto

Eerste duizend ijsjes gratis bij opening 'Tutti Gelati'

AMERSFOORT IJssalon Tutti Gelati opent zondag 7 april om 12.00 uur voor het eerst haar deuren aan het Eemplein in Amersfoort. Ter ere van deze feestelijke gebeurtenis krijgen de eerste duizend ijsliefhebbers een gratis ijsje met twee bolletjes, zodat ze zelf kunnen beoordelen hoe lekker het ijs van Tutti Gelati is.

Tutti Gelati heeft veel aandacht besteed aan een warm en huiselijk interieur, zodat het ook bij minder mooi weer lekker toeven is in de ijssalon. Er hangt in de salon een groot mediascherm ter vermaak voor klein en groot en er wordt prettige muziek gedraaid, zodat het eten van een ijsje bij Tutti Gelati echt een klein genietmomentje wordt. Buiten heeft Tutti Gelati de beschikking over een ruim terras met inspirerend uitzicht op het verkeersluwe Eemplein waarop volop ruimte is voor kinderen om lekker te spelen. Naast Italiaans schepijs verkoopt Tutti Gelati ook appelgebak in éénpersoons porties, en koffie en thee. Limonade voor de kinderen is gratis.

De initiatiefnemers van Tutti Gelati maken met deze ijssalon een carrièreswitch vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs. Tutti Gelati is zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 22.00 uur, zolang het seizoen duurt.