• Nol Köhler doet een stapje terug voor zijn dochter Marjolein.

    Bianca van der Linden - Snel

Etos Hoogland verhuist

Advertorial

HOOGLAND De Etos in Hoogland gaat verhuizen naar de andere kant van Winkelcentrum Kraailandhof. De kledingwinkels Ed's Jeans en Casual Wear en K-Deng! Kids kinderkleding zullen hun deuren gaan sluiten. Op deze locatie zal de vernieuwde Etos op 25 mei groots worden geopend. Gelijktijdig met de opening zal de Etos vestiging overgaan van vader en moeder op dochter.

Bianca van der Linden-Snel

Nol Köhler was samen met zijn vrouw 35 jaar eigenaar van diverse winkels op het Kraailandhof waaronder Albert Hein, La Fleuriste en Etos:,,Het is tijd om onze aandacht op andere dingen te gaan richten. Na de verkoop van de supermarkt en het sluiten van de bloemenwinkel heb ik in mijn dochter een goede opvolger van de Etos gevonden." Marjolein Köhler ziet met de overname een droom werkelijkheid worden:,,Ik ben opgegroeid in de detailhandel. Van jongs af aan liep ik al mee in Albert Hein en zo heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Vanaf 2009 ben ik werkzaam in Etos. De overname is voor mij echt een droom die uitkomt."

VERHUIZING ,,Na een verbouwing zal de Etos zijn intrek nemen op de locatie waar voorheen de kledingwinkels zaten. Op 25 mei zal de nieuwe winkel op Kraailandhof 26-28 om 8.30 uur groots worden geopend. De drogist zal veel groter worden. Met leuke openingsaanbiedingen laten we met trots de mensen kennis maken met onze nieuwe Etos formule. Het assortiment wordt verruimd, de bad- en doucheproducten worden onder andere uitgebreid en de beautyhoek gaat veranderen. Ons bredere assortiment komt beter tot zijn recht in de ruimere opzet van de winkel. Door de bredere paden en de witte accenten oogt het veel rustiger en gemoedelijker. De winkel krijgt ruimere paden en een groter assortiment", weet Köhler.

BESTE DROGIST Etos is al voor de zevende maal uitgeroepen tot beste drogist van Nederland. Dit jaarlijks onderzoek wordt gedaan door een onafhankelijk onderzoeksbureau. In het onderzoek komen onder andere het assortiment en de klantvriendelijkheid naar voren. Marjolein Köhler weet als geen ander hoe belangrijk klantvriendelijkheid is: ,,Het klantcontact is het leukste van het vak. Je bouwt in de loop der jaren een band op met je klanten. Maar iedereen moet zich bij ons welkom voelen. Door onze ervaring zien wij vaak al aan iemands houding of degene rustig wil kijken of juist geholpen wil worden. Door goed naar de klant te kijken en te luisteren willen wij iedere klant met een goed gevoel naar huis laten gaan. Onze medewerkers zijn altijd klantvriendelijk en hulpvaardig en geven een gedegen advies. Als Etos willen we net dat beetje extra bieden. Klantvriendelijkheid, dat is eigenlijk iets wat je van nature in je moet hebben. Daarnaast staan wij bekend om onze inpakkunsten. Een cadeau is namelijk nog leuker als het mooi is ingepakt. Je moet daar oog voor hebben."

a [Etos Hoogland, Kraailand 26-28, 3828 JM Hoogland, 033-4800093, www.etos.nl