• Arjan Klaver

Expert-winkel verhuisd

Advertorial

AMERSFOORT Expert-winkels onderscheiden zich door onder meer een zeer uitgebreid assortiment van vooral alle A-merken. Van alle huishoudelijke apparatuur, via televisies en audio tot en met dat ene snoertje of batterijtje dat je net op dat moment nodig hebt. „De Expert-formule rust op drie krachtige kwaliteitspijlers, namelijk deskundig advies, topkwaliteit en bewezen service die als een rode draad binnen onze organisatie loopt."

Dit zegt Expert-ondernemer Erik van Buiten. Kortgeleden verhuisde hij met zijn zaak van de Weversingel naar de dynamiek van de Kamp. Van Buiten, die ook een Expert-vestiging heeft in Soest, is zichtbaar tevreden over zijn nieuwe stap. „Deze winkel is 130 meter verderop, maar we zijn met onze bedrijfsvoering voor ons gevoel zelfs oneindig meer meters vooruit gegaan in een tijd waarin consumenten bewust afwegingen maken tussen service en prijs. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de consument. Of dat nu gemak, plezier of beide is... Dankzij onze formule is de veeleisende consument verzekerd van het beste advies en de service die daarbij hoort."

HUISSTIJL

Transparantie. Dat is de kakelverse huisstijl die Van Buiten kan toevoegen. En dat begint al bij de glazen voorpui, het nieuwe gezicht van Expert op de Kamp. Eenmaal binnen is het duidelijk dat ook het interieur is meegegroeid met tijd.

Het assortiment is enigszins ingekrompen en daardoor is er meer ruimte voor beleving, zodat de klant volop kan genieten van de nieuwste en leukste technische snufjes. „We richten ons op een totaaloplossing van diensten en service met daaraan gekoppeld onze producten, zoals alles op het gebied van bijvoorbeeld witgoed. We hebben op dit gebied alle oplossingen in huis, zoals voorladers, afvoerdrogers en koelkasten. En dat geldt ook voor inbouwapparatuur. Hier kan de consument ook slagen voor allerlei typen tv's, denk hierbij aan Smart tv's of UltraHD tv's. Bovendien begrijpen we dat consumenten beslist niet teveel willen betalen voor een nieuwe televisie."

GOEDE KEUZE

Van Buiten vervolgt: ,,Expert heeft alle bekende merken in huis tegen concurrerende prijzen. We willen echt laten zien dat we regelmatig de goedkoopste aanbieder zijn. En dat geldt ook voor audioapparaten om draadloos muziek te streamen. Maar waar moet je nou op letten om een goede keuze te maken? Expert wil namelijk dat je het product kiest dat bij jou past. Bovendien is online verkoop via de Expert-website een verlengstuk van deze winkel. Onze klanten waarderen dat ook. Ze zijn ook blij met onze vestiging die de dynamiek op de Kamp versterkt. We hebben heel wat bossen bloemen van klanten mogen ontvangen. Redenen genoeg om nog harder ons best te doen."

a [Team Expert AmersfoortKamp 163811 AR, Amersfoort033 4720343amersfoort@expert.nlwww.expert.nl/amersfoort