• Filiaalmanager André van Beek is bijzonder trots na de rigoureuze verbouwing.

    Arnoud J Spaaij

Feestelijke heropening Karwei Vathorst

Advertorial

VATHORST Een feestelijke opening mag er best zijn. Karwei Vathorst is van top tot teen in het nieuw gestoken. Naast bouwmarkt is de winkel nu meer dan ooit ook dè plek voor het inrichten van een huis.

Filiaalmanager André van Beek is bijzonder trots op het resultaat na de rigoureuze verbouwing. Maanden van voorbereiding, en ook nog eens maandenlang verbouwen, gingen vooraf aan een hele nieuwe Karwei. ,,We zijn een van de grootse Karwei's van Nederland en vanaf nu ook een van de mooist ingerichte", vertelt Van Beek. Op woensdag 20 maart gaan de deuren van de vernieuwde winkel open.

ADVIES Slechts twee dagen was de bouwmarkt dicht, terwijl er eigenlijk een hele nieuwe winkel is. ,,We laten de klant nu zien wat er mogelijk is. We geven er bovendien meer advies bij en kunnen zelfs helpen bij het klussen," legt Van Beek uit terwijl hij alles tevreden laat zien.

RUIMTELIJKER Het valt op: gelijk na binnenkomst oogt de vernieuwde Karwei ruimtelijker en zijn er op meerdere plekken stijlvolle presentaties van meubels en andere interieur voorwerpen. In zogenaamde 'werelden' is er uitleg over toepassingen en is er vooral ook heel veel meer te zien. Daar waar eerder veel producten verpakt zaten kunnen klanten nu eerst kijken en voelen. ,,Ja, we hebben meer keuze dan voorheen. Raamdecoratie, vloerbedekking en ook voor bijvoorbeeld verlichting kunnen onze klanten nu beter echt ervaren voordat ze het kopen. We hebben het eigenlijk al in de winkel toegepast namelijk."

EXTRA BIJSCHOLING De Karwei-medewerkers zijn in sommige gevallen extra bijgeschoold. Ook is er een groot aantal informatiezuilen te vinden op de winkelvloer met productinformatie waar klanten direct kunnen bestellen en kunnen afrekenen. ,,Dat is uniek", zegt Van Beek. ,,Dit is speciaal door Karwei ontwikkeld en is beschikbaar in de hele zaak. Je hoeft zelfs niet speciaal naar de kassa om te pinnen."

EIGEN HUIS EN TUIN Van het populaire televisieprogramma 'Eigen Huis & Tuin' van RTL4, komen Thomas (klusser) en Tanja (styliste) de opening op woensdag 20 maart meevieren. Wie dat wil meebeleven kan zich opgeven via de Facebook-pagina van Karwei Amersfoort.

a [Karwei Amersfoort, Euroweg 97, 3825 HB Amersfoort, 033-2588157, www.karwei.nl

Openingstijden deze week:
woensdag 09:00 - 21:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 21:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag 10:00 - 17:00