• Flint

Flint in de race voor 'Beste Congrestheater van het jaar'

AMERSFOORT Theater Flint is dit jaar genomineerd voor een MEETINGS-award in de categorie 'Beste congrestheater van het jaar'. Meetings is een vakmagazine voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten.

Meetings reikt publiekspreizen uit voor de beste MICE (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions)-locaties en bedrijven . Voor theaters waar ook zakelijke congressen plaatsvinden is een speciale categorie ontstaan waar Flint meteen voor in aanmerking komt.

COMPLEET THEATER Het theater is in de afgelopen jaren gerenoveerd en zo beschikbaar gemaakt voor het organiseren van congressen. ,,Het unieke aan Flint is dat het theatergevoel ook bij zakelijek evenementen zichtbaar aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan eht inzetten van decorstukken, het maken van een professioneel lichtplan, het verzorgen van muzikale omlijsting of het inzetten van theaterworkshops", zo stelt de organisatie.

STEMMEN Van 1 september tot en met 31 december 2017 kan iedereen stemmen voor de MEETINGS Awards 2017 via www.bestecongrestheatervanhetjaar.nl/stem.