• Jong Ondernemen
  • Jong Ondernemen

Gert Breddels van Hoornbeeck College Docent van het jaar

AMERSFOORT Ondernemende studenten van Hoornbeeck College Amersfoort startten een Student Company genaamd Frodio. Gert Breddels is begeleidend docent van Frodio. De jonge ondernemers zetten Breddels dinsdagavond in het zonnetje tijdens de landelijke finale van Student company van het jaar met de titel 'Docent van het jaar 2017'. Breddels mag genieten van die overwinning met een diner voor twee.

,,We werken aan het Hoornbeeck College elk jaar hard om studenten het ondernemerschap bij te brengen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze studenten ondernemende vaardigheden ontwikkelen en zelfredzaam hun toekomst tegemoet gaan. Het is mooi om daar op deze manier waardering voor te krijgen", zegt de Amersfoortse Docent van het jaar.

,,We moesten goed nadenken over de stappen die wij maakten waarbij meneer Breddels veel tips gaf. Ook heeft hij een kritische blik waarvan wij veel hebben geleerd en daardoor in de finale van Jong Ondernemen stonden," vertellen de dankbare studenten van Frodio. Zij behaalden de tweede plaats in de nationale finale.

Jong Ondernemen is een stichting die scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische ondernemerschapsprogramma's. Jongeren leren hun ondernemende kant kennen. Ze ontdekken en ontplooien hun talent en ontwikkelen een ondernemende houding. Door de programma's van Jong Ondernemen moet het onderwijs goed aansluiten op de huidige maatschappij en het bedrijfsleven.