• Er is veel verkrijgbaar bij De Vries Slaapcomfort op het gebied van slapen, waaronder het bekende merk Tempur.

    De Vries Slaapcomfort

'Goed slapen verandert je leven'

Advertorial

AMERSFOORT Kwaliteit van leven. De meeste mensen hechten hier veel waarde aan maar, hoe zit het met de kwaliteit van slapen? Aangezien een mens pakweg een derde van zijn leven slaapt, bepaalt de nachtrust voor een groot deel onze kwaliteit van leven.

Arjan Klaver

,,De drie pijlers van gezond en gelukkig leven zijn voeding, beweging en slaap. Voor de eerste twee is vaak voldoende aandacht maar de derde is minstens net zo belangrijk. Goed slapen betekent 's ochtends uitgerust wakker worden en met een fris en energiek gevoel de dag beginnen. „En dat gevoel verandert je leven." Dit zegt Jan de Vries. Met De Vries Slaapcomfort heeft hij in de afgelopen 45 jaar heel wat mensen in een comfortabel dromenland gebracht.

INVESTEREN Inmiddels heeft hij ook een zaak in Bunschoten. En het gaat goed in de beddenbranche die de afgelopen jaren de dekens behoorlijk heeft opgeschud. „Een nieuw matras of een nieuw bed kopen is investeren in een goede nachtrust, en daarmee in een gezond en energiek leven. Maar hoe maak je de juiste keuze tussen al die soorten bedden en matrassen? Wat past bij jou, wat vind jij mooi en wat vind jij praktisch en wat geeft jou de beste ondersteuning? Aan dergelijke vragen koppelen wij het beste antwoord. De beste slaapinvestering begint bij ons. Er is enorm veel aanbod op slaapgebied maar wij kiezen bewust voor de beste merken. Zoals het gerenommeerde merk Tempur, de drukverlagende matrassen die herstel bieden, comfort en rust. Dankzij visco-elastisch materiaal vormt dit matras zich naar de contour van het lichaam. Daarnaast vertegenwoordigen we het Nederlandse merk Auping. Wie kiest voor Auping kiest voor de perfectie van het Auping AVS systeem waarbij verschillende ventilerende en ondersteunende materialen in een optimaal samenspel zorgdragen voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Auping nights, better days‎, luidt haar oneliner."

EIGEN COLLECTIE De Vries vervolgt: ,,Ook trots zijn we op onze welbekende eigen collectie: de onovertroffen De Vries Grand Prestige-collectie waar inmiddels vijfenveertig jaar ervaring en knowhow in is verwerkt. Een uitkomst voor wie goed wil slapen maar dat niet kan als gevolg van onder meer rug- en nekklachten. Op die plekken kan het matras worden aangepast. Ook dekbedden en kussens kunnen we geheel naar uw slaapwens aanpassen."

ONDERSCHEID ,,Met een dergelijke service onderscheiden we ons. We garanderen persoonlijk en individueel comfort. Waar anderen stoppen gaan wij verder, net zolang tot u lekker slaapt. Hoe? Door in beginsel aandachtig te luisteren. Ik denk daarbij vaak aan die mooie slogan van Ikea: aandacht maakt alles mooier! Dat probeer ik mijn personeel ook mee te geven: aandacht hebben voor de klant, oprechte interesse, het verlangen ze echt te helpen, goed luisteren en vervolgens een duidelijk advies. Ook in ons assortiment willen we duidelijk zijn. Duidelijk door niet alles te willen maar door te focussen. Wij zijn gespecialiseerd in slapen, daar zijn we goed in. Dat is ons succes. Uitblinken in speciale extra's die nergens anders te vinden zijn. Pas dan ben je relevant en gaan klanten je vanzelf vinden. Dat ervaren we al 45 jaar."

a        [De Vries Slaapcomfort, Arnhemsestraat 4, 3811 LH Amersfoort, 033 - 4633863, www.devriesbedden.nl