• Regio Amersfoort voor een weekend weg.

    Citymarketing

Gratis overnachting voor vijftig personen in regio Amersfoort

AMERSFOORT Om op een ludieke manier aandacht te vragen voor een speciaal zomerarrangement, kunnen gasten vanuit de hele wereld deelnemen aan de zomeractie. Vijftig personen mogen gratis overnachten bij deelnemende hotels in regio Amersfoort in de periode van juli tot en met 15 september.

In totaal worden 25 tweepersoons zomerarrangementen ter waarde van 72,50 euro verloot onder alle inzendingen. Een gewonnen arrangement kan bijvoorbeeld ingewisseld worden tijdens het UITweekend, Dag van de Amateurkunsten én Open Monumentendag op 10 en 11 september. Hoe de actie in z'n werk gaat, staat hier.

Regio Amersfoort is volgens Citymarketing ideaal voor een korte vakantie. Precies in het midden van het land en misschien wel de meest veelzijdige regio van Nederland. Om hiervan nog meer toeristen te laten genieten bedachten VVV Amersfoort, Hotel Overleg Samenwerking Toerisme (HOST) en Citymarketing regio Amersfoort deze speciale zomeractie. Voor degene die niet tot de gelukkige winnaars behoren, hebben zij een voordelig zomerarrangement samengesteld. Voor 36,25 euro per persoon, per nacht (minimaal twee personen per kamer) ontvangt de boeker een hotelovernachting, ontbijt én citycard om stad en regio te ontdekken. De campagne loopt nog tot en met 15 september.

CITYCARD Eenmaal in een hotel naar keuze aangekomen, kunnen de toeristen Amersfoort en omgeving ontdekken met de Amersfoort Citycard. Hiermee kunnen zij met flinke korting, en in veel gevallen zelfs gratis, naar vrijwel alle attracties in stad en regio, zoals een rondvaart door de grachten, beklimming van de toren, Paleis Soestdijk en alle musea.

Amersfoort is vorig jaar uitgeroepen tot de 'Beste Hotelstad' en de hotels hebben de schoonste hotelkamers van Nederland (volgens Trivago). Meer informatie over de samenwerking is te vinden op www.citymarketingamersfoort.nl.