• Heek Schoenen is al veertig jaar een begrip.

    Bianca van der Linden-Snel

Heek Schoenen, al jaren vertrouwd

Advertorial

HOOGLAND Heek Schoenen is al veertig jaar een begrip. Arnoud Heek heeft samen met zijn vrouw in 2017 de winkel in Hoogland overgenomen. Het vertrouwde concept wordt iets verjongd en uitgebreid met nog meer modieus comfort.

Bianca van der Linden-Snel

,,Ik zeg altijd, ik ben in een schoen geboren. Ik ben er mee opgegroeid. Het is echt een familiebedrijf. Vanaf mijn zevende hielp ik al, voor de lol, mee met de verkoop op de markt. In 2007 hebben wij de winkel in Bunschoten overgenomen van mijn oom en tante. Vorig jaar volgde de overname van de schoenenwinkel in Hoogland. Vanaf 2004 is deze vestiging met vast personeel een vertrouwd gezicht op het Kraailandhof. De Hooglanders zijn fijne en directe mensen, in de goede zin van het woord. Onze deur staat altijd open voor een praatje, het sociale aspect vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen er altijd voor dat klanten weggaan met een goed gevoel."

AANBOD ,,Onze winkel heeft een zeer breed aanbod in schoenen. Het is een winkel voor iedereen, voor heren, dames en kinderen. Voor kinderen hebben wij goede kinderschoenen van de merken Giga, Clic, Red-Rag en Kanjers. Voor sneakers zijn er onder andere de merken Puma, K-Swiss of Bjorn Borg. Voor vrouwen is er een zeer compleet assortiment met vele modieuze merken waaronder Gabor, Aqa, Tamaris, Hinson en Via Vai. Voor de mannen zijn er de merken Floris van Bommel, Hinson, Lacoste, Australian en Bjorn Borg. Het materiaal van een schoen moet je voelen en passen, dat is de onze meerwaarde ten opzichte van internet. Onze voorraad is groot . Mocht het toch gebeuren dat wij een schoen in een bepaalde kleur niet hebben dan kunnen wij deze direct bestellen. Na één à twee dagen zijn ze dan veelal leverbaar. Daarnaast hebben wij onze eigen webshop."

,,Wij merken dat er steeds meer vraag is naar medische comfortschoenen voor mensen die last hebben van hielspoor, doorgezakte voeten of artrose. Deze schoenen moeten functioneel en modieus zijn. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd. Voor de winter hebben wij een aantal mooie nieuwe merken aangetrokken zoals Xsenible, Durea Helioform en Waldlaufer. Waarbij de laatste twee ook in verschillende breedtematen leverbaar zijn. Deze schoenen geven een goede ondersteuning bij pijnlijke voeten en worden steeds modieuzer. Een goede lichaamshouding begint bij de voeten. Voor jonge kinderen is een goede ondersteuning van een schoen erg belangrijk. Wij zien dat veel kinderen dagelijks op niet ondersteunende sneakers lopen waardoor een kindervoet zich niet goed ontwikkelt. Deze kinderen hebben een grotere kans op een zooltje op latere leeftijd. Dat kan voorkomen worden door sneakers af te wisselen met goede schoenen. Het merk Munich sneakers heeft overigens sneakers met een goede ondersteuning. Met ons brede assortiment kunnen wij iedereen helpen", zegt Heek afsluitend.

a [Heek Schoenen, Kraailandhof 11, 3828 JN Hoogland, www.heekschoenen.nl, 033-4331012.