• Ondernamen

Herman Beens, Pieter Aalbers en Heilijgers-duo genomineerd voor Gouden Parel

AMERSFOORT De drie genomineerden voor de Gouden Parel Amersfoort zijn op 26 oktober bekend gemaakt. De strijd om de felbegeerde titel is daarmee officieel losgebarsten. Dit jaar zijn de Gouden Parel genomineerden; Herman Beens van Beens Notariaat, Pieter Aalbers van The Attention Group en Heilijgers-duo Rob Jansen en Arjan van Asselt. Op dinsdag 13 december wordt tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van OnderNamen Amersfoort de winnaar bekend gemaakt.

In De Mariënhof - waar een bijeenkomst van de VAB (Vereniging Amersfoortse Bedrijven) plaatsvond - zijn de genomineerden door uitgever Danny Rietveld live via Facebook 'overvallen' met dit heugelijke nieuws. De genomineerden gaan de komende periode in een zinderende stemronde de strijd met elkaar aan om de Parel van dit jaar in de wacht te slepen. Via www.amersfoort.ondernamen.nl kan door het publiek gestemd worden op één van de drie genomineerden. Hier is ook meer informatie te vinden over de drie genomineerden die zullen strijden om de Parel-titel. Naast de publieksstemmen tellen ook de stemmen van zowel de vakjury - bestaande uit de oud Gouden Parel winnaars - en de gewaardeerde leden van OnderNamen Amersfoort mee.

Jaarlijks organiseert OnderNamen Amersfoort de verkiezing omtrent de 'ondernemer van het jaar', die zich een jaar lang Gouden Parel van Amersfoort mag noemen. In een heuse ranking worden vijftig Amersfoortse ondernemers en beleidsbepalers benoemd, die zich in het voorbije jaar op positieve wijze hebben onderscheiden. De top drie maakt kans om de trofee daadwerkelijk in de wacht te slepen. Vorig jaar is Emil Scheerder verkozen tot de Gouden Parel van Amersfoort 2015.