Heropening van Café Koetje op De Hof

AMERSFOORT Horecaminnende Amersfoorters kunnen zich vast nog Café Koetje herinneren op De Hof in Amersfoort, dat in 1998 haar deuren opende voor het publiek. Helaas moest Café Koetje in 2005 vanwege tegenvallende resultaten haar deuren sluiten.

Omdat Café Koetje nog steeds nostalgische herinneringen oproept bij Amersfoorters hebben Kostas Georgiadis (eigenaar Pallas Athene en mede-eigenaar van Restaurant De Saffraan), Derk Koetje (voormalig eigenaar Café Koetje en naamgever van de Derk Koetje Award, een onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan een persoon die zich heeft ingezet voor de belangen van LHBT-ers in Amersfoort en omstreken) en Richard van Leeuwen (voormalig eigenaar Grand Café Vyssotski en Restaurant/Café Nouveau Ries, de handen bijeen gestoken het alom bekende Café Koetje nieuw leven in te blazen op het grootste horecaplein 'De Hof' van Amersfoort.

Dit kan niet onopgemerkt blijven, want op woensdagavond 16 december van 19.00 tot 21.00 uur wordt het volledig verbouwde pand aan de Hof 17 (naast het voormalige pand) feestelijk geopend, waarbij iedereen is uitgenodigd om het glas te heffen op de toekomst van Café Koetje. Uiteraard trakteert Café Koetje haar gasten ook op heerlijke versnaperingen.

In verband met de verwachte opkomst zal ook de bovenverdieping van het café 'De Opstal' (dat gehuurd kan worden voor besloten evenementen, recepties of partijen) worden opengesteld en ook (bijna buurman) Grieks Restaurant Pallas Athene deelt mee in de vreugde van de opening en heet de gasten van harte welkom in de exclusief ingerichte wijnbar op de eerste verdieping van

haar restaurant.

Café Koetje draait vooral muziek uit de jaren tachtig en negentig en is daarmee een fantastisch feestcafé voor onvergetelijke avonden en nachten voor iedere doelgroep.

Speciaal voor vaste gasten is er een ledenkaart ontwikkeld, de KoetjesCard, dat de vaste gasten van Café Koetje, Grieks Restaurant Pallas Athene, Poolcafé The Break en voor het vervoer van feestvierende Amersfoorters bij taxi- en vervoersbedrijf Besseling diverse kortingen oplevert, maar ook betaalgemak en ander ledenvoordeel.

De bovenverdieping van Café Koetje De Opstal is een ruimte voor vergaderingen, besloten verjaardagen of andere feestpartijen. Voor Verenigingen en Stichtingen stelt Café Koetje deze sfeervolle ruimte gratis ter beschikking, alleen de consumpties zullen in rekening gebracht worden.