• Arjan Klaver

Holland Parket zorgt voor 'finishing touch'

Advertorial

AMERSFOORT 'Kwaliteit in aanbod en service staat hoog in het vaandel en dus onderscheidt Holland Parket zich met een enorm assortiment van topmerken en een team van gespecialiseerde medewerkers met jarenlange ervaring in de branche', leest de consument op de website van deze parketdetaillist. 'Onze medewerkers leggen een vloer volledig naar wens.' „Wij gaan alleen voor gegarandeerde kwaliteit."

Het consumentenvertrouwen, het economisch herstel en de toenemende activiteit op de woningmarkt, is van invloed geweest op de omzetgroei in de parketbranche. Veel winkels verkopen gelijke producten en merken en voor deze winkels is het heel belangrijk om een compleet beeld neer te zetten van de collecties, zoals bij Holland Parket. Een parketdetaillist op de Kamp waar de consument wordt ondergedompeld in een knusse ambiance. Terwijl de koffie wordt geserveerd vertelt adviseur Wim Donkersteeg een van mooiste facetten van zijn vakgebied. „Wanneer de parketvloer gelegd of opnieuw geschuurd is en de randen zijn afgewerkt, betekent dit altijd de finishing touch na een grondige verbouwing of het pimpen van een woning- of kantoorinterieur. En dat moment van blijdschap begint eigenlijk na een oriënterend gesprek bij Holland Parket. We hebben een sfeervolle showroom. In onze showroom heeft de consument een goed overzicht van uiteenlopende kwaliteitsvloeren. Zij ervaren tegelijk dat een vloer het best gekozen kan worden bij het zien van de 'echte' kleur van het parket of laminaat."

,,Zo vertegenwoordigen we Hollandse vloeren in visgraat of stroken. Dit zijn rustiek eiken vloeren met een mooie robuuste uitstraling. Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Daarnaast hebben we exquise bamboe vloeren. Al deze delen zijn leverbaar in verschillende kleuren en structuren, bijvoorbeeld caramel sidepressed of naturel density. Prachtig, evenals ons assortiment parket dat uit spoorbielzen is gesneden. Buitengewoon bijzonder en robuust met een grote diversiteit aan kleuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over laminaat en populaire PVC-vloeren. We houden ons bezig met alles wat met parketvloeren te maken heeft, of het nu gaat om het leveren en/of plaatsen van parket of het schuren en/of renoveren van een parketvloer. Alle werkzaamheden worden door onszelf aangenomen en uitgevoerd. En dat geldt ook als de parketvloer aan een onderhoudsbeurt toe is. Wij hebben vakmensen en professionele apparatuur. Voor de behandeling van de vloer kan de consument kiezen uit lak, olie of was, elk met zijn unieke uitstraling. Kortom, advisering, levering, leggen onderhoud is bij Holland Parket onder een dak geplaatst."

a [Holland ParketKamp 373811 AN Amersfoorttel. 033 - 4755501Amersfoort@hollandparket.nlwww.hollandparket.nl