• Hotels.nl
  • Hotels.nl
  • Hotels.nl
  • Hotels.nl
  • Hotels.nl

Hotelgasten slapen het liefst in Mercure Hotel Amersfoort Centre

AMERSFOORT Hotelgasten waren in 2016 in de provincie Utrecht het meest tevreden over hun verblijf in het Mercure Hotel Amersfoort Centre. De leiding van het hotel kreeg daarvoor de award voor 'Beste Hotel van Utrecht' uitgereikt. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Dit luxe hotel verdient de award van 'Beste Hotel van Utrecht' volgens Hotels.nl omdat het onder andere luxe, mooi en schoon is. Gasten prijzen bovendien de gastvrijheid van het personeel, het mooie uitzicht en het ontbijt. "Zeer fijn verblijf gehad, alles erop en eraan!", schreef een van de hotelgasten. "Prachtige hotelkamer en bijzonder mooi uitzicht!", aldus een andere hotelgast.

In de provincie Utrecht zijn nog twee andere hotels in de prijzen gevallen: Van der Valk Veenendaal heeft de 'Publiekslieveling' en de 'Mooiste Bubbelbad Kamer' award gewonnen. NH Utrecht Hotel heeft de award 'Beste Hotel van de stad Utrecht' in ontvangst mogen nemen.

Hotels.nl baseert de lijst van beste hotels op de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van de boekingswebsite. In 2016 hebben 43.000 hotelgasten een review ingevuld. Gasten kunnen bij hotels waarin zij verbleven scores invullen voor prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen ze opmerkingen plaatsen over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. Hotels.nl publiceert de gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten op zijn website (www.hotels.nl). Dat helpt bezoekers hun keuze te maken voor een hotel.

Mercure Hotel Amersfoort Centre behaalde zijn award met een gemiddelde reviewscore van 8.8. Van der Valk Veenendaal kreeg van de gasten een 8.7 toebedeeld. NH Utrecht Hotel is geëindigd met een gemiddelde reviewscore van 8.6.