• Arjan KLaver

Houten vloeren voor elk budget

Advertorial

AMERSFOORT De Parketzaak is gevestigd vlakbij de Kamperbinnenpoort. Klanten kunnen de auto voor de deur parkeren. In deze winkel, waar de koffie klaar staat, is in een oogopslag duidelijk dat detaillist Ype Postma thuis is op het gebied van houten vloeren, laminaat, PVC-vloeren en shutters. „Onderhoud, renovatie, isolatie en schadeherstel horen ook naadloos bij onze dienstverlening."

Vakmanschap, oplossingsgericht, projectgebonden maatwerk en een voorliefde voor het duurzame hout heeft De Parketzaak een behoorlijke naamsbekendheid opgeleverd. „Wij leveren houten vloeren in alle gangbare systemen", steekt Postma van wal. „Of het nu gaat om houtsoort, afmetingen, patroon of legrichting: particulieren en het bedrijfsleven kunnen altijd profiteren van onze beschikbare vakkennis rondom de eigenschappen en constructiemogelijkheden van parketvloeren of laminaat."

Bij alle projecten worden ze zo vroeg mogelijk betrokken om adviezen te kunnen verlenen die later een probleemloze uitvoering mogelijk maken. Hierin speelt ook het inzicht in interieur en styling een belangrijke rol. Ook kunnen vloerverwarmingssystemen geïntegreerd worden. „En dat vraagt nauwkeurigheid en vakmanschap", vult Postma aan terwijl hij een korte rondleiding geeft in zijn sfeervolle en overzichtelijke winkel die naar hout ruikt en pure ambacht uitstraalt.

WARM

„Kijk, parket is een natuurlijk en warm materiaal. Het voelt zelfs zonder vloerverwarming al heel wat prettiger aan onder uw voeten. Zoals iedereen in onze zaak kan zien, zijn we ruim gesorteerd in houten vloeren. We vertegenwoordigen alleen gerenommeerde merken in uiteenlopende houtsoorten en uitvoeringen: van traditionele parketvloeren tot en met plankenvloeren in verschillende breedten en lamelparket. Kiezen voor parket is kiezen voor sfeer. Niets straalt meer warmte uit dan een échte houten parketvloer."

ZWEVEND

,,Postma vervlgt: Handige doe-het-zelvers kunnen gerust aan de slag met zwevend parket. Nog makkelijker is het natuurlijk om het leggen aan onze specialisten over te laten. Dat geldt ook voor onze ruime selectie laminaat en PVC-vloeren. Dit zijn vloeren die behoorlijk populair zijn. Begrijpelijk, want dit kunststof materiaal biedt een ongeëvenaard brede keuze aan dessins en decors. De kwaliteit is inmiddels zo verbeterd dat een dergelijke vloer met het blote oog vaak nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Nog belangrijker is de zekerheid van een eerlijk en betrouwbaar advies in de wetenschap dat u een kwaliteitsvloer krijgt die geheel is afgestemd op uw wensen en die perfect is gelegd. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop altijd een beroep op ons kunt doen. Vanaf de eerste kennismaking bent u bij ons in goede handen."

a [De ParketzaakKamp 24 3811 AR Amersfoorttel. 033 - 470262606 - 17157177www.deparketzaak.nlinfo@deparketzaak.nl