• Frank en Janette van den Bunt zijn de drijvende krachten achter hoveniersbedrijf 't Hofland.

    Bianca van der Linden - Snel

Hoveniersbedrijf 't Hofland

Advertorial

'Persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd'

AMERSFOORT ,,Het klinkt wellicht cliché maar het gaat ons echt om de kwaliteit, de klant moet tevreden zijn." Hoveniersbedrijf 't Hofland bestaat al ruim 30 jaar en is een begrip geworden in Amersfoort en omstreken. Het begint bij het ontwerp dat wordt getransformeerd naar de gewenste tuin.

Bianca van der Linden-Snel

Echt maatwerk, van niets iets moois maken, van ontwerp tot uitvoer met optioneel het onderhoud. Bij Hoveniersbedrijf 't Hofland is alle expertise in huis.

KWALITEIT Op een unieke plek aan de Heiligenbergerweg vind je Hoveniersbedrijf 't Hofland. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Frank en Janette van den Bunt. Frank van den Bunt spreekt met gepaste trots over zijn bedrijf dat hij als eenmanszaak in 1986 is begonnen op de grond waar voorheen de boerderij van zijn ouders stond.

,,Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot het bedrijf dat er nu staat. Al 30 jaar staat kwaliteit bij ons centraal waardoor wij zeer tevreden klanten hebben. Ons bedrijf is flink gegroeid, maar nog steeds werken wij voor elke klant met evenveel passie. Er zijn vaste aanspreekpunten, wat als zeer prettig wordt ervaren. Wij hebben een enthousiast en zelfstandig team met inmiddels dertien gedreven medewerkers. Medewerkers met liefde voor het vak. Dat ons bedrijf al zo lang bestaat en de meeste medewerkers al 20 jaar bij ons werken, dat zegt wel wat", zegt van den Bunt trots maar bescheiden. ,,Het klinkt wellicht cliché maar het gaat ons echt om de kwaliteit. Onze persoonlijke aanpak wordt gewaardeerd, eigenlijk zijn wij groot geworden door klein te blijven."

MAATWERK ,,De tuin wordt steeds belangrijker en wordt steeds meer het verlengde van de woonkamer. Het gezellige drankje drinken in de veranda. Een mooie tuin begint bij een ontwerp. De klant komt met een ontwerp bij ons of wij maken een ontwerp naar wens van de klant. Wij denken mee, kijken op de locatie en komen met ideeën." Janette van den Bunt vult aan:,, Dat is onze kracht, wij denken in creatieve oplossingen, in mogelijkheden. Ons bedrijf levert maatwerk voor elke tuin, groot of klein."

DROOMTUIN De materialen kunnen op afspraak in de showtuin op de Heiligenbergerweg worden uitgezocht. Kunstgras, hout en vele soorten keramische tegels zijn hier te vinden. ,,Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, het zogenaamde neusje van de zalm. Met de meest geavanceerde tuingereedschappen en een modern wagen- en machinepark zijn wij thuis in elke tuin en wordt een droomtuin echt werkelijkheid", zegt Van den Bunt. Hoveniersbedrijf 'f Hofland is zoekt gedreven medewerkers met passie voor groen.

a [Hoveniersbedrijf 't Hofland; Heiligenbergerweg 203; 3816 AJ Amersfoort; 033 472 4037; www.hofland-hoveniers.nl