• jongerenkelder de Neng

    Bianca van der Linden-Snel
  • Totale ontspanning wordt versterkt door de sfeer in de salon.

    Bianca van der Linden-Snel

Huidverzorging Mooi en Zeker

Advertorial

Schoonheidssalon Mooi en Zeker geeft al jarenlang rustgevende schoonheidsbehandelingen. Onderneemster Tamara van Dam staat daarbij niet stil, als professionele schoonheidsspecialiste is ze constant bezig om zichzelf te ontwikkelen. Van Dam heeft zich gespecialiseerd in de nieuwste technieken op het gebied van wimperextensions, microneedling en micro-blading.

Bianca van der Linden-Snel

Tamara van Dam ging vier jaar geleden haar droom achterna en liet zich omscholen. Een keuze waar ze geen moment spijt van heeft gehad. Sindsdien heeft ze als geregistreerd schoonheidsspecialist een salon aan huis waar ze werkt met de beste huidverzorgingsproducten. Klanten zoeken naar een rustmoment: ,,Veel vrouwen maar ook mannen vinden dit terug in een op maat gemaakte schoonheidsbehandeling. Juist in deze hectische tijd is deze 'me-tijd' erg belangrijk. Een behandeling zorgt voor totale ontspanning die versterkt wordt door de sfeer in de salon. Vrouwen halen hier veel voldoening en hernieuwde energie uit. Regelmatig raken vrouwen in een diepe ontspanning of vragen ze met een knipoog of ze nog even kunnen blijven liggen. Daarna stappen ze blij, uitgerust en met een mooie en schone huid de deur uit."

MICRO-NEEDLING ,,Ik maak vrouwen mooier en daar worden wij, vrouwen, nu eenmaal zelfverzekerder van. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat mensen dicht bij zichzelf blijven. Inmiddels heb ik mij verder gespecialiseerd in de beste anti-age behandeling op dit moment: micro-needling. Dit is een natuurlijke facelift zonder botox."

,,Hierbij activeer je met naalden de cellen in je huid. Daardoor wordt er collageen en nieuwe huid aangemaakt. Het resultaat mag er zijn. Rimpeltjes worden minder diep en de poriën worden fijner. Een bijkomend voordeel is dat je huidskleur egaler wordt en pigmentvlekken verminderen."

MICRO-BLADING ,,Ik ben ervaren in micro-blading. Met pigment worden daarbij haartjes bij de wenkbrauwen ingetekend. Dat geeft, in tegenstelling tot het tatoeëren van de wenkbrauwen, een veel natuurlijker effect. Deze behandeling geeft meteen resultaat en dat is een groot voordeel."

WIMPEREXTENSIONS ,,Daarnaast ben ik zeer deskundig op het gebied van wimperextensions. Begin dit jaar heb ik mijn wimperextensions vernieuwd. Deze wimpers zijn mooier, zachter en blijven langer zitten dan andere extensions. Ik plaats de wimpers met een natuurlijk effect waardoor iedereen denkt dat je van nature mooie lange wimpers hebt. Ik zorg ervoor dat je je zekerder gaat voelen maar je wel dicht bij jezelf blijft", zegt Van Dam.

Mooi en Zeker biedt diverse behandelingen aan, zoals ontspanningsmassage, harsen, epileren en bruidsarrangementen.

a        Mooi en Zeker, Schoonheidssalon Tamara van Dam, Bitterkruid 55, 3824 ND Amersfoort, www.mooienzeker.nl, info@mooienzeker.nl, 06-49399992.