• Bianca van der Linden-Snel

Innovatieve zorg voor de huid

Advertorial

AMERSFOORT Huidclinique in Vathorst heeft al jaren een goede naam als het gaat om medische en cosmetische huidtherapie. Als enige in de regio werken zij met de unieke innovatieve Clatuu. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit apparaat daadwerkelijk vetcellen reduceert.

Bianca van der Linden-Snel

Daarnaast hebben zij de beschikking tot de You-laser, deze heeft twee lasers en zorgt daarmee voor een nog intensievere werking. Door de allernieuwste technologische apparatuur en de gespecialiseerde medewerkers, is de kliniek uniek als het gaat om permanente laserontharing en huidverjonging.

LASER De experts van de clinique hebben een uitgebreide en specifieke kennis als het gaat om de huid en de nieuwste laserbehandelingen. Maryam Hajfathalian, huidtherapeut en eigenaar van het expertisecentrum: ,,Wij zijn ontzettend trots dat wij als enige in de omgeving het allernieuwste Clatuu apparaat hebben. Deze niet invasieve behandeltechniek zorgt voor plaatselijke reductie van vetcellen door koeling. Het is wetenschappelijk bewezen dat de vetcellen met deze behandeling al na een paar behandelingen wegblijven. Dat kan tot wel vijf centimeter schelen. Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van je levensstijl. Daarnaast hebben wij als eerste van Nederland de permissie gekregen om te werken met de You-laser. Ook daar worden goede resultaten mee geboekt. Dit apparaat heeft twee soorten lasers en wordt gebruikt bij facelift, striae, huidverjonging, acné en littekens. Een goed alternatief voor operatieve behandelingen zoals een facelift of liposuctie."

PARAMEDISCH Patiënten kunnen direct, of met een verwijzing van een arts of specialist, terecht bij Huidclinique. Voor de paramedische behandelingen zijn ze gecontracteerd met alle zorgverzekeraars. Het expertisecentrum wordt voortdurend getoetst aan de hoge eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici. ,,De inschrijving in het BIG-register is net weer voor vijf jaar verlengd. Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. Wij helpen patiënten met couperose, oedeem, acné of overbeharing graag met de nieuwste technieken. Iedereen heeft hier zijn eigen specialisme. We starten altijd met een kosteloze intake waarin we de behandelingen bespreken. De nacontrole vinden wij erg belangrijk. Tijdens de evaluatie bekijken we samen de foto's van voor en na de behandeling. Daarbij onderhouden wij het contact met de verwijzer, de arts. Iedere huid is uniek, ieder mens is uniek. Als iemand blij, met een mooie resultaat, ons pand uitloopt dan is ons doel behaalt", zegt Hajfathalian.

COSMETISCH Steeds meer mensen realiseren zich hoe belangrijk het uiterlijk wel kan zijn. In het weekend is er een dermatoloog aanwezig voor behandelingen met botox of fillers.

a [Huidclinique, Blokzijlpark 27, 3826 BN Amersfoort, www.huidclinique.nl, telefoonnummer 033-2773534, info@huidclinique.nl