• Het interieur van Kapsalon Own Look heeft een vernieuwing ondergaan.

    Own Look

Interieur Own Look vernieuwd

SCHOTHORST Winkelcentrum Schothorst in Amersfoort is behalve divers en compleet ook dynamisch. Er is een twintigtal winkels waar iedereen terecht kan voor de dagelijkse boodschappen en meer. Bovendien past dit winkelcentrum zich continu aan om te voldoen aan de eisen van de consument. Zo waaide er een frisse wind door Gall Gall, staat de Etos aan de vooravond van een verbouwing en is het interieur van kapsalon Own Look voorzien van een eigentijdse look. ,,Wij zijn nadrukkelijk onderdeel van de dynamiek."

Arjan Klaver

Dit zegt Kees Rottier. Samen met zijn partner Esther is hij het gezicht van kapsalon Own Look die behalve in het winkelcentrum vestigingen heeft in Nijkerk, Leusden, Zeewolde en Driebergen. Bovendien is Rottier voorzitter van dit winkeliersvereniging die zich hard maakt voor een fijn en gezellig winkelklimaat.

ACTIVITEITEN ,,In dit middelgroot wijkwinkelcentrum, dat Schothorst maar ook Zielhorst en Liendert tot haar verzorgingsgebied mag rekenen, heerst altijd een levendige sfeer die bevorderd wordt door regelmatige activiteiten van enthousiaste ondernemers", opent Rottier. ,,Groot voordeel is dat er genoeg parkeergelegenheid is. Gratis welteverstaan, zodat de klant in alle rust hier kan winkelen. Voor dit jaar hebben we met dit winkelgebied ieder kwartaal een gemeenschappelijke actie gepland die via advertenties in deze krant kenbaar worden gemaakt. Elke detaillist doet mee."

Ook Own Look zal volgens Esther Rottier een bijdrage leveren. Zij heeft hier in Schothorst een eigentijdse kapsalon waar negen kapsters werkzaam zijn. ,,We beheersen alle technieken en volgen de laatste trends, zodat we maatwerk kunnen leveren voor elke klant", vult de onderneemster aan met een nimmer aflatend enthousiasme. ,,Daarnaast zijn we natuurlijk thuis in het model knippen voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook het verven van het haar, epileren van de wenkbrauwen of een kleurspoeling behoren tot de dagelijkse routine. Opvallend detail is dat er tegenwoordig niet echt sprake is van modelijnen. Elk individuele klantwens staat centraal. Zowel voor mannen als vrouwen."

MAANDABONNEMENT ,,Bij Own Look werken we volgens het drie stappen systeem. De eerste stap is wat de klant wil, gevolgd door ons advies rondom kapsels en de eventuele kleuring ervan. Ten slotte geven wij de klant altijd het beste advies over het haar en de thuisverzorging ervan. Maar onze dienstverlening gaat nog verder. Onze klanten kunnen ook kiezen voor een maandabonnement. Voor een vast bedrag per maand kan de klant bij ons onbeperkt terecht voor knippen en/of kleuren, inclusief met of zonder high-of lowlights. We bespreken samen met de klant eerst het soort kapsel dat hij of zij wenst en - desgewenst - het type kleuring. Zo blijft uw kapsel up-to-date en representatief. Op elk gewenst moment van de dag."

a        [Kapsalon Own Look, Pieter Stastokerf 7, 3813 PP Amersfoort, 033 - 4801201, www.ownlook.nl