• Arjan Klaver

Keicity, voor gebruikte laptops

Advertorial

DE HOEF Keicity Laptopoutlet biedt goede en gebruikte laptops aan aan mensen met een beperkt budget, zodat ook zij in de digitale wereld kunnen stappen. „De vraag is ongekend", aldus de eigenaar van deze outlet, Edwin Veenendaal. „Naast inkoop en verkoop verzorg ik ook updates en reparaties."

„Eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt", steekt Veenendaal van wal in zijn kantoor dat hij een aantal maanden geleden kreeg aangeboden van zijn vriend en steun en toeverlaat Edgar Schreurs, directeur van MBS Installatietechniek. „Dankzij een acceptabele huur kan ik mijn ondernemersdroom waarmaken."

SOCIAL MEDIA

Na een mooie carrière als laborant, vond Veenendaal de tijd rijp om zijn ondernemersbloed te laten stromen. Een drive die aangewakkerd werd door zijn succes op social media. „Ik heb altijd veel interesse gehad in computers. En dat beperkte zich niet alleen tot de software. Uiteraard heb ik in mijn leven al heel wat deksels gelicht van laptops zodat ik ook de techniek kon doorgronden. Ik heb veel laptops gerepareerd en geïnstalleerd. En dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ik heb absoluut geen spijt dat ik afscheid heb genomen van het laboratorium. Vanaf 1 januari weten mensen mijn bedrijf Keicity Laptopoutlet te vinden. Logisch want ik wist via Facebook dat er behoefte is aan mijn producten. Binnen no time had ik ruim 16.000 potentials. En dat zijn met name mensen met een kleine beurs die op deze manier de kans hebben om het gebruik en het gemak van een laptop te ontdekken. Ook deze mensen willen graag leren tekstverwerken, foto's beheren of op de digitale snelweg zakendoen."

TWEEDE LEVEN

Keicity Laptopoutlet is dus een bedrijf dat gespecialiseerd is in gebruikte laptops. Veenendaal wil zich graag onderscheiden door een stukje advies, deskundigheid en prima producten van A-merken. „Het bezoeken van mijn outlet heeft het grote voordeel dat de klant het aanbod met eigen ogen kan zien. Hij of zij kan tegelijkertijd een vergelijking maken", aldus Veenendaal. „Daarnaast maken we tijd om de klant vertrouwd te maken met zijn of haar laptop. Uiteraard ben ik zeer kritisch tijdens de inkoop van de producten. Ik vind het belangrijk dat ik mijn klanten twee maanden garantie kan garanderen. Tijdens maar ook na de garantieperiode kunnen mensen altijd bij ons terecht voor eventuele reparaties. Indien er een laptop gerepareerd moet worden, adviseer ik de klant om niet zelf te gaan sleutelen. De reparatie vereist deskundigheid, goede materialen en ervaring en dat geldt natuurlijk ook voor het opschonen van de computer en het overzetten van gegevens en bestanden van de oude naar de nieuwe laptop. Kortom, Keicity Laptopoutlet heeft alles in huis om een betrouwbaar tweede leven van een laptop te kunnen garanderen. Passie en persoonlijkheid naar en voor de klant; daar gaat het om en daar wil ik met mijn bedrijf onderscheiden in zijn in deze regio. Bezoek mijn bedrijfspagina maar op Facebook."

a [Keicity LaptopoutletVanaf 15 januariModemweg 53821 BS Amersfoort06 - 40435815keicitylaptopoutlet@gmail.comTot 15 januariChromiumweg 1353812 NM Amersfoort