King of the Ribs derde bij verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca

AMERSFOORT Het Amersfoortse fastfoodrestaurant King of the Ribs is als derde geëindigd bij de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca Nederland 2015. Kings of the Ribs was samen met nog twee restaurants overgebleven uit een selectie van 12.500 leerbedrijven in de horeca.

De verkiezing is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en is dit jaar voor het eerst georganiseerd door Stiching Vakbekwaamheid Horeca (SVH). De tienkoppige jury beloonde King of the Ribs met de derde prijs en benadrukte dat King of the Ribs daar trots op mag zijn: ,,Het is een feest om bij King of the Ribs te mogen werken. Ze zijn de verrassing van deze verkiezing geworden. Het concept en het managementteam zijn erg jong, maar ze staan nu al in de top drie van deze verkiezing. We gaan nog veel meer horen van dit concept." De winnaar van de verkiezing werd restaurant Vroeg uit Bunnik.

Algemeen directeur Abolfazl Karami is blij met de derde plaats: ,,Deze derde plaats is een mooi compliment. We besteden binnen King of the Ribs veel aandacht aan onze visie over het opleiden van onze leerlingen." In het verleden hebben veel leerlingen werk en opleiding met plezier gecombineerd bij King of the Ribs en met succes een diploma behaald: ,,Elke leerling krijgt veel persoonlijke aandacht en iedere leerling krijgt de kans om door te groeien binnen ons bedrijf. Als de leerling na de opleiding besluit zijn of haar carrière elders voort te zetten, hebben ze in ieder geval een goed diploma op zak."