King of the Ribs in top-3 Beste Leerbedrijf Horeca

AMERSFOORT King of the Ribs heeft de top-3 van de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca Nederland 2015 gehaald. Het fastfoodrestaurant op het Eemplein krijgt binnenkort bezoek van de tienkoppige jury die gaat bepalen wie de winnaar wordt van de verkiezing.

De verkiezing is gestart met 105 genomineerde leerbedrijven en is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. De jury laat weten dat 'King of the Ribs beschikt over een eigen visie op opleiden en deze visie op een hele mooie en eigentijdse manier doorvoert in de bedrijfsvoering. Naast een goed opleidingsplan voor hun leerlingen, wordt er heel veel tijd en energie in de leerlingen gestoken om ze naar een hoger niveau te tillen.'

Abolfazl Karami, algemeen directeur van King of the Ribs, laat weten zeer verheugd te zijn met de uitverkiezing: ,,De top-3 notering is een geweldige beloning. We steken veel tijd in het opleiden en begeleiden van onze leerlingen." Verschillende leerlingen hebben mede dankzij King of the Ribs hun diploma behaald. Karami: ,,We doen er alles aan om ook de huidige lichting studenten klaar te stomen voor de horecasector en door te laten groeien in ons bedrijf. Uiteraard gaan we er ook alles aan doen om uitgeroepen te worden tot het Beste Leerbedrijf Horeca Nederland."

De jury maakt op 12 januari 2016 tijdens de Horecava bekend wie de winnaar wordt.