• Archief BDUmedia

Lidl doneert duizend euro aan De Dubbelster

AMERSFOORT Bianca Oudijk heeft maandag een cheque van 1000 euro ontvangen voor obs De Dubbelster. Dit bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

,,De Dubbelster is een kleine openbare school op een plek in de wijk waar relatief weinig speelmogelijkheden zijn. We hebben prachtige plannen voor een nieuw groen schoolplein, dat ook na schooltijd toegankelijk blijft voor alle buurtkinderen'', aldus Bianca Oudijk. Supermarktmanager Jurgen overhandigde de cheque met veel plezier: ,,Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan onze Lidl helpt lokaal actie. In Amersfoort dragen we dan ook graag ons steentje bij. Als supermarkt staan we midden in de maatschappij en zijn we betrokken bij de buurt.''

Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Daarom is er voor ieder filiaal 1000 euro beschikbaar om te besteden aan een goed initiatief in de buurt.