Locatie de Veerensmederij in handen van TeKa Groep

AMERSFOORT/BARNEVELD De Amersfoortse evenementenlocatie de Veerensmederij komt per 1 februari aanstaande in handen van TeKa Groep. Met de toevoeging van deze locatie beschikt TeKa Groep over een combinatie van evenementenlocaties op de Wagenwerkplaats, het voormalige onderhoudsterrein van de spoorwegen.

De Veerensmederij was tot voor kort in handen van 7AM, een bureau dat ook de Haagse locatie Buitenhof exploiteert. Omdat TeKa Groep op het terrein van de Wagenwerkplaats al beschikte over De Rijtuigenloods, Het Oude Magazijn en het Centraal Ketelhuis, kwamen 7AM en TeKa gezamenlijk tot de conclusie dat het eigenlijk veel logischer is als TeKa Groep ook de Veerensmederij in het portfolio opneemt, vertelt Timo Kruft, directeur van TeKa Groep. ,,Wij willen ons hier graag verder ontplooien en met de Veerensmederij kan dat. De locatie vult qua grootte precies de ruimte die nog bestond tussen enerzijds Het Oude Magazijn en het Centraal Ketelhuis en anderzijds De Rijtuigenloods."

De medewerkers van De Rijtuigenloods nemen per 1 februari aanstaande de evenementen die in de Veerensmederij plaatsvinden, onder hun hoede. Zij kennen de locatie op hun duimpje en weten zodoende precies wat de mogelijkheden zijn, ook als het gaat om de combinaties die er met de andere locaties op de Wagenwerkplaats te maken zijn. Vanwege hun ruime ervaring in

de totale organisatie van evenementen zijn zij een prima gesprekspartner voor bedrijven die van hun evenement iets bijzonders willen maken.

Met catering, locaties en evenementorganisatie biedt de TeKa Groep uit Barneveld een alles-in-één formule voor ieder evenement. De TeKa Groep heeft als specialiteit historische en industriële locaties.