• Timo de Klerck in actie

    Danielle Vink Fotografie

Maaltijdservice laat senioren langer zelfstandig thuis wonen

AMERSFOORT – Bijna een jaar geleden ging Leef3.nu de samenwerking aan met Food Connect, al 19 jaar de specialist in het koken van gezonde en lekkere maaltijden. 'Een keuze waar we iedere dag nog erg blij mee zijn', vertelt Dennis van Doesburg, coördinator bij Leef3.nu, enthousiast. 'Het zijn heerlijke en gevarieerde maaltijden, waar onze klanten erg van genieten. Dat maakt ons gewoon heel erg blij!'

Leef3.nu is onderdeel van Beweging 3.0 en heeft een uitgebreid aanbod van diensten die ouderen helpt om zo lang mogelijk gezond, veilig en comfortabel thuis te wonen. De maaltijdservice is hier een belangrijk onderdeel van. 'We merken dat er steeds meer vraag komt naar een gezonde en gevarieerde maaltijd voor thuis. Senioren blijven tegenwoordig langer zelfstandig thuis wonen en dat willen ze natuurlijk op een zo gezond en verantwoord mogelijke manier doen. Met onze maaltijdservice kunnen we hier echt aan bijdragen', vertelt Dennis.

Bij de maaltijdservice van Leef3.nu is er een ruime keuze uit vers gekoelde en vriesverse maaltijden, die bereid worden met verse ingrediënten. Klanten kunnen de maaltijd elke dag zelf samenstellen uit een uitgebreid en wekelijks wisselend menu. 'Onze klanten kiezen eenvoudig een stukje vlees of vis, aardappelen, rijst of pasta en groenten en stellen zo hun eigen maaltijd samen. Naast de traditionele 'Hollandse pot' koken de koks van Food Connect ook maaltijden met Mediterrane, Oosterse of Wereldse invloeden. Zo kan de klant zelf bepalen wat hij of zij wil eten', vervolgt Dennis.

Leef3.nu biedt diverse diëten en consistenties aan, zoals glutenvrije, zoutarme, lactose-beperkte, vegetarische en gemalen maaltijden. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit smakelijke voor-, bij- en nagerechten en gebruikmaken van de handige boodschappenservice. Zo biedt Leef3.nu ondersteuning voor iedereen die het leven wat gemakkelijker wil maken, benadrukt Dennis: 'Ik sprak laatst een klant, die nu enige tijd gebruik maakt van onze maaltijdservice. Ze vertelde mij eerst wat huiverig te zijn omdat ze altijd zelf gekookt had, maar dit nu niet meer zo goed lukte. Na het proeven van de maaltijden was ze blij verrast. Haar exacte woorden waren: 'Ik eet elke dag nog net zo lekker als toen ik zelf nog kookte'. Dit soort reacties maken mij erg blij en geven ontzettend veel voldoening. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.'

Wilt u de smakelijke maaltijden van Leef3.nu maaltijdservice ook voordelig proberen? Bestellen kan door de invulstrook in de advertentie in te vullen of door te bellen naar 0 888 – 10 10 10.