MBO Amersfoort 'Best Presterende Werkgever 2016' in het mbo

AMERSFOORT MBO Amersfoort is door het Nationale Business Succes Award (NBSA) Instituut gekozen tot Best Presterende Werkgever 2016 in het middelbaar beroepsonderwijs.

,,MBO Amersfoort is continu bezig om haar onderwijs te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de markt en haar studenten", aldus de jury. Dit is dagelijks zichtbaar in de onderwijsbedrijven van MBO Amersfoort, zoals bij Leerhotel Het Klooster en Salon de Nieuwe Stad. Vooral de gedrevenheid van MBO Amersfoort, haar innovatievermogen, durf, visie en focus op de student worden door de nominatiecommissie van het NBSA-instituut geroemd. Zij beoordelen MBO Amersfoort als een stabiele en vooruitstrevende organisatie die een goede reputatie heeft in de regio.

,,We zijn trots dat we deze prijs krijgen", aldus Gerda Eerdmans, voorzitter college van bestuur van MBO Amersfoort. ,,Het was een verrassing dat we genomineerd waren en nu nummer één zijn geworden in onze branche. Het bevestigt dat we met de goede dingen bezig zijn."

,,MBO Amersfoort is een lerende organisatie", aldus de nominatiecommissie, ,,die veel kennis in huis heeft en dit weet te combineren met een innovatieve aanpak. Medewerkers van MBO Amersfoort krijgen alle kansen om zich te ontwikkelen." Gerda Eerdmans licht toe: ,,In ons beleid staan onderwijs, studenten en medewerkers centraal. Onze medewerkers werken continue aan hun professionalisering. Met elkaar werken we dagelijks aan het beste onderwijs voor onze studenten. Het winnen van deze prijs is een compliment voor ons allemaal."