• Arjan Klaver

'Mooier kunnen we het niet maken'

Advertorial

AMERSFOORT Het invullen van de belastingaangifte gaat tegenwoordig digitaal. Toch zijn er mensen die het lastig vinden om de aangifte correct in te vullen en alle aftrekposten mee te nemen. Amersfoorts Adviesburo Maasse, dat gevestigd is in het Soesterkwartier, maar in heel Amersfoort cliënten heeft, zorgt ervoor dat de cliënt zo min mogelijk belasting betaalt en geen omkijken meer heeft naar de aangifte.

Arjan Klaver

,,We zorgen er ook voor dat de aangifte correct wordt ingevuld en op tijd wordt ingediend. Zo krijgt u snel een definitief bericht over uw aangifte en weet u waar u aan toe bent." Dit zegt Jan Maasse.

Hij is gepokt en gemazeld als het gaat om alle zaken rondom de financiële en fiscale dienstverlening. Dankzij een brede expertise en up-to-date vakkennis heeft zijn adviesbureau ruim voldoende bagage in huis om de belastingaangifte volgens alle voorschriften adequaat in te vullen. Persoonlijke aandacht voor zowel particulieren als ondernemers staat hoog in het vaandel. ,,Samen met u zoeken wij naar optimale oplossingen", aldus Maasse die na ruim veertig jaar meer dan vijfhonderd klanten assisteert met hun belastingaangifte. ,,Bij de Belastingdienst zeggen ze wel dat het makkelijker is, maar dat blijkt in de praktijk voor veel mensen toch anders te zijn. Er zijn genoeg vragen waar u misschien helemaal geen antwoord op hebt. Voor 1 mei moet alles ingevuld en in het bezit zijn van de Belastingdienst. Neem bijvoorbeeld het onderwerp over reiskosten. In dit nu wel of niet belast? Of bijvoorbeeld de vraag hoe je aftrekposten en vrijstellingen het beste kunt benutten. Maar we kunnen ook verder kijken dan louter belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan pensioenopbouw. Of valt er meer te halen uit de spaargelden?"

REGIOBANK Maasse vervolgt: ,,We kunnen ook onderzoeken of er aanpassingen zijn voor de hypotheek. Naast ons Amersfoortse Adviesburo ervaart de klant namelijk ook het gemak van de RegioBank waar ik zelfstandig adviseur van ben. Een bank zonder poespas voor particulieren, ZZP-ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen.Elk jaar veranderen de wetten, regelingen en aftrekposten van de belastingdienst. Sommige mensen vinden het daarom best lastig om de aangifte zelf te doen. En dat zorgt zonder expertise en een wakend oog van een belastingadviseur voor veel hoofdbrekens in mijn klantenkring. Daar kunnen zij jaarlijks voordeel uit halen. Wie wil dat niet?"

,,Wij komen bij de mensen thuis zodat alles bij de hand is. Daarna vullen we het belastingformulier op ons kantoor in. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw informatie. Na het invullen lopen we de aangifte samen met u door en verzenden wij hem naar de Belastingdienst. U ontvangt van ons een afschrift van de ingediende aangifte, voor uw eigen administratie. Mooier kunnen we het niet maken."

a        [Amersfoorts Adviesburo Maasse, Noordewierweg 70, 3812 DM Amersfoort, 033 4555505, www.janmaasse.nl, info@janmaasse.nl