• McDonald’s Nederland
  • McDonald’s Nederland

Nieuwe McDonald's geopend op Foodcourt Amersfoort

AMERSFOORT McDonald's restaurant Amersfoort De Wieken heeft maandagavond op feestelijke wijze haar deuren geopend. Franchisenemer Roderick Somers opende het restaurant in bijzijn van genodigden. De eerste gasten kunnen dinsdag een bezoek brengen aan het fastfoodrestaurant.

Het nieuwe McDonald's restaurant met McCafé is het derde McDonald's restaurant in Amersfoort en maakt onderdeel uit van het nieuwe Foodcourt Amersfoort gelegen naast de A28. Het restaurant biedt binnen plaats aan 170 gasten en ook nog eens 100 op het terras.   

TEAM ,,Het is geweldig dat het restaurant nu geopend is" zegt Roderick Somers, Franchisenemer van het nieuwe restaurant. ,,Ons team staat te popelen om onze gasten te ontvangen. Ik ben iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt zeer dankbaar. Dit geldt in het bijzonder voor mijn fantastische team. We hebben de naam van elk teamlid in het welkomstbord verwerkt. Zo laten we zien dat we onze gasten als team welkom heten."

McDonald's restaurant Amersfoort De Wieken is iedere dag geopend van 07.00 tot 02.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het restaurant tot 03.00 uur open.