• Lex van Lieshout

Nieuwe online boodschappendienst voor speciaalzaken

AMERSFOORT Boodschappen online doen, het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Alleen voor verse kwaliteitsproducten van de specialist moesten mensen nog de deur uit. Maar met 'Aanhuisbezorgd' is ook dát vanaf nu verleden tijd. In Amersfoort is bezorging van lokale versproducten vanaf het begin van dit nieuwe jaar mogelijk.

Bij het platform zijn vijf lokale speciaalzaken uit Amersfoort aangesloten: Bakkerij van der Meer, Kaasspecialist 't Oude Ambacht, Visspecialist De Volendammer, Lucky's Groente- en fruithal en keurslager Dennis Timmer. Zij bakken of snijden alle producten dagelijks speciaal voor de klanten van Aanhuisbezorgd, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Aanhuisbezorgd wil het gat in de markt tussen thuisbezorgd en Picnic vullen: ook verspecialisten krijgen nu de mogelijkheid om hun kwaliteit met gemak naar mensen thuis te brengen. De producten kunnen online tegen dezelfde prijs worden gekocht als in de winkel. De klant kan tot 0.00 uur bestellen om de ambachtelijke producten de volgende dag geleverd te krijgen op een door hem of haar zelf bepaald tijdstip.

Aanhuisbezorgd steunt de lokale ondernemers, in plaats van met hen te concurreren. Het nieuwe concept start met een pilot in Amersfoort. Het doel is om uit te groeien naar andere steden en dorpen. In iedere stad of dorp zullen lokale ondernemers worden benaderd zodat de ambachtelijke kwaliteit en lokaliteit van het concept gewaarborgd blijft.

Bestellen is vanaf eind januari mogelijk. Voor meer informatie: www.aanhuisbezorgd.nl.