• Treck

Nieuwe snackzaak Treck primeurtje station Amersfoort

AMERSFOORT De 29 vestigingen van De Broodzaak worden aankomend anderhalf jaar op alle NS-stations vervangen door Treck: een plek voor verse en vlotte snacks en drankjes voor treinreizigers met haast. Stations Amersfoort, Haarlem en Leiden kregen de primeur en openden afgelopen week alle drie een nieuwe Treck-vestiging. Na een keuze uit het assortiment kan een klant via de zelfscankassa weer razendsnel op weg.

Reizigers verblijven gemiddeld slechts vijf minuten op het station. Snel iets lekkers én gezonds kunnen eten, is daarom belangrijk. En vooral rond vier uur 's middags rammelt de maag flink, blijkt volgens de nieuwe keten uit onderzoek.

Treck is bedacht en ontwikkeld – specifiek voor de Nederlandse treinstations- door HMSHost International: een onderneming die internationale en eigen merken op meer dan 120 vliegvelden over de hele wereld exploiteert. Via de divisie HMSHost International heeft de onderneming horecalocaties op 43 vliegvelden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Stille Oceaan (Pacific). Het bedrijf is onderdeel van de Autogrill Group, 's werelds leidende leverancier van voedsel-, drank- en winkeldiensten voor mensen die onderweg zijn.