• Liberty Lifestyle

No nonsense is het gevoel van Liberty MEN

Advertorial

AMERSFOORT Als het doek op 16 februari van de voorgevel van Langestraat 72 wordt opgetrokken, is de binnenstad weer een nieuw winkelconcept rijker: Liberty MEN. Een concept dat vier sterke statements omvat: Vrijheid en alleen het beste goed genoeg vinden, aanpakken en met volle energie er tegenaan, no-nonsens manier van het leven en ten slotte in verbinding zijn met anderen. De openingsactiviteiten zijn in het hele weekend van 16, 17 en 18 februari.

„Bij Liberty MAN vind je de producten op het gebied van kleding, interieur en ontwerp voor de stoere, rauwe doch klassieke man." Aan het woord is Martine van den Berg. Voor menig consument die in de keistad winkelt, is zij geen onbekende. Zeven jaar geleden verrijkte zij de binnenstad met Liberty Lifestyle. Een concept dat nauw overeenkwam met een businessplan waarmee ze haar studie afrondde.

INSPIREREND CONCEPT

„Ik zag kansen in een winkelconcept waarin meerdere producten en diensten worden gecombineerd. Dat heb ik met Liberty Lifestyle waargemaakt. Het is een inspirerend concept waarin eigentijdse vrouwenmode van goede en duurzame kwaliteit hand in hand gaat met leuke wannahaves, interieurontwerp en het adviseren en verkopen van meubels van HK Living." Het is een nieuwe wereld die in de retail wordt uitgerold. Het succes is niet uitgebleven. De winkel aan de Kortegracht staat doordeweeks en in het weekend bij menig modebewuste vrouw in het routeboek. De ambiance voelt aan als een huiskamer waar genoeg valt te ontdekken. Hier kan de consument, die van kwaliteit en van frisse, natuurlijke materialen houdt, genieten van de uitgebreide kledingcollectie.

SCANDINAVISCH

Zinnenprikkelend zelfs om in alle rust items bij elkaar te zoeken voor een casual look op het werk of tijdens vrije momenten. Denk aan Nederlandse en Deense merken als Denham, Ruby Tuesday, Tiger of Sweden, Libertine Libertine, Filippa K en Samsoe. „De mix van kleding voor de stoere, rauwe doch klassieke man, wannahaves, interieurontwerp en het adviseren en verkopen van meubels van het label HK Living, heb ik ook doorgetrokken naar Liberty MAN", bekent een openhartige Van den Berg.„Het merkenpakket dat we hebben geselecteerd bestaat over het algemeen uit Scandinavische merken. Deze labels staan bekend om de minimalistische stijl en casual look en feel. Eenvoudige mode met opvallende details, gemaakt van mooie stoffen en hoge kwaliteit die een beperkte investering waard zijn. Denk aan Closed, Denham en Won hundred."

Van den Berg vervolgt: ,,Laastgenoemde merk omvatten iconische kledingstukken die een aanvulling zijn op je kledingkast, zoals t-shirt, broeken en wollen truien. Naast deze basics zijn er accessoires te vinden, zoals riemen. Shop de huidige collecties vanaf 16 februari. Wij ontzorgen graag en selecteren daarbij de juiste producten voor jou. Uitgaande van je karakter en stijl zorgen we dat die producten jouw stijl onderstrepen. No nonsense. Dat is het gevoel van Liberty MAN waar ook cadeaus te vinden zijn als boeken, sokken, horloges en brillen. Dat geldt ook voor een goed interieuradvies van onze designer Nathalie Bommezijn. We gaan je vanaf 16 februari zien."

a [Liberty menstoreLangestraat 723811 AJ Amersfoort033 303 73 31www.libertyastateofmind.nlmen@libertyastateofmind.nl