• Feest en veel reuring bij Livera op het Emiclaerhof op 10 en 11 mei.

    Arjan Klaver

Onthul je schoonheid met Livera

KATTENBROEK De Livera-vestiging in de winkelstrip van Emiclaerhof bestaat vijf jaar. En dat betekent vijf volle jaren met de ontwapende glimlach van Herma ter Welle en haar medewerksters Janet en Laura te midden van een klantvriendelijke ambiance. „Op 10 en 11 mei willen we onze klanten op een feestelijke wijze centraal stellen. Immers, als wij iets belangrijk vinden, zijn het wel onze klanten."

Arjan Klaver

Dit vertelt Herma ter Welle terwijl ze een begin maakt met het feestelijk versieren van haar etalage. Maar niet alleen haar winkel viert het eerste jubileum. Dat geldt ook voor de gehele Livera-organisatie. Zij bestaat een halve eeuw. Ook dat wordt gevierd, met zowel medewerkers als klanten. Bij Livera zijn alle vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen welkom.

Speciaal voor het jubileum heeft Livera een schitterende gouden collectie ontwikkeld, die bestaat uit zowel lingerie-, bad- als nacht/loungemode. „Goud is de kleur van 2019", legt Herma uit. „Dat geldt ook voor de terracottakleurige badmode. 'Onthul je schoonheid', is het thema dat we in dit feestelijk jaar willen uitdragen. Wees trots op wie je bent. Laat jezelf zien. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Ieders lichaam verandert en daarmee ook de bh-maat. Of het nu gaat om een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij ons."

ELEGANT ,,Zorgen dat de klant zich thuis voelt in onze winkel. Dat is van meet aan wat wij belangrijk vinden. Vrouwen mogen blij zijn met zichzelf. Dat is waar we voor staan. Bovendien kunnen we dankzij sponsoring van het Nederlands vrouwen hockeyteam onze collectie sport-bh's extra in de spotlights zetten. Wij streven ernaar vrouwen, met de juiste vakkennis en goed advies, te voorzien van de beste service. Met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding willen wij vrouwen voorzien van elegante, uitdagende en sexy lingerie. Want wie mooie en goed passende lingerie draagt, voelt zich beter en straalt dit ook uit. We zijn ook trots op onze waarden. Dat zijn achtereenvolgens expertise, verleidelijk, persoonlijk en gemak."

GOODIEBAG ,,Al met al hebben we in de afgelopen jaren een omvangrijk bestand met klanten opgebouwd. Deze klanten willen we dus op 10 en 11 mei extra verwennen. We geven op de eerste plaats aan de eerste 250 klanten een leuke goodiebag, gevuld met tal van leuke attenties. Uiteraard serveren we tijdens onze feestelijke dagen in mei een hapje en een drankje. Ten slotte hebben we een deejay die Hollandse hits draait. Feest en veel reuring op het Emiclaerhof, ofwel live, life, love Livera."

a        [Livera Amersfoort-Noord, Emiclaerhof 364, Amersfoort, 033 – 4561066, Livera.nl