• Hayra van Soest is trots op de zonnestudio met binnenkort zelfs tien verantwoorde zonnebanken.

    Arjan Klaver

Optimale bruiningsresultaten

Advertorial

AMERSFOORT Zonnebankstudio SunCare garandeert professioneel advies, uitstekende service, topkwaliteit zonnebanken van Ergoline en de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs. „Ik ga eerst een cappuccino voor je inschenken", aldus Hayra van Soest.

Arjan Klaver

Wie SunCare Zonnestudio binnenstapt, ontdekt de geweldige, representatieve ruimte waar liefst negen aparte units zijn geplaatst. De consument kan dus naar hartenlust lekker bij bruinen onder één van de verantwoorde zonnebanken, zodat het zomerkleurtje blijft. „Binnenkort hebben we zelfs tien cabines tot onze beschikking", aldus Hayra van Soest.

HUIDANALYSE Zij is de charmante gastvrouw van de zonnestudio die wordt geprezen dankzij haar hoge hygiënestandaard, optimale bruiningsresultaten en natuurlijk scherpe tarieven. „Veel klanten maken van een bezoek aan onze zonnestudio er een geslaagd uitje van. De zonaanbidder kan hier op elk gewenst moment van de dag even lekker een zonnetje pakken."

,,Bovendien is deze zonnestudio een heerlijk moment voor jezelf. Dat kan dus vrij eenvoudig in nog geen twintig minuten op een van onze zonnebanken. Veilig en verantwoord. Dat staat bij ons voorop. Voordat je gebruik gaat maken van de zonnebank, maken we eerst op basis van een vragenlijst een huidanalyse. Na het bepalen van je huidtype krijg je een persoonlijk zonadvies. Hoe lang kun je zonnen op welke zonnebank? Met een goed zonadvies profiteer je van de optimale combinatie tussen de positieve effecten van het zonnen en een goed bruiningsresultaat, zonder dat je huid gaat irriteren of - nog erger - verbranden."

BANKEN ,,We hebben zonnebanken in diverse uitvoeringen. Zo is er een zonnebank die uitermate geschikt is voor de beginnende gebruiker. Deze staat garant voor een uitstekende bruining van top tot teen. De bediening is bijzonder eenvoudig. Naast een aantal tussenmodellen wordt ons aanbod naar boven afgerond met het topmodel: de megasun. Deze kan ingesteld worden in drie standen: light, medium en dark. Al met al is de ontspannen zonsessie echt een ontspannen wellness ervaring. Bovendien is een aantal banken voorzien van alle gemakken, zoals een aansluiting voor een muziekdrager, zodat tijdens het zonnen ook naar favoriete muziek geluisterd kan worden. Let wel, alle zonnebanken leveren UVa- en UVb-straling volgens strenge Europese normeringen."

,,Iedere nieuwe klant krijgt voorts gratis een persoonlijke SunCard waarop alle persoonlijke zongegevens staan zodat we ons zonadvies daarop kunnen baseren. Bovendien waarderen we van 18 februari tot 3 maart het zontegoed op de Sun Card op. Uiteraard heeft SunCare ook verzorgingsproducten die niet alleen de huid verzorgen, maar ook de verkregen huidskleur vasthouden. Dat wil toch iedereen?"

a        [SunCare Amersfoort, Van Randwijcklaan 30, 3814 AL Amersfoort, 033-8877002, amersfoort@sun-care.nl, www.sun-care.nl