• Amersfoort-Noord is weer een top-bloemist rijker.

    Esmee van der Zalm

Passie bij Oudshoorn Bloemen

Advertorial

AMERSFOORT Als je de winkel binnenstapt voel je het meteen: Oudshoorn Bloemen heeft passie voor bloemen en planten. Een combinatie van heerlijke geuren komt je tegemoet, terwijl je je verwondert bij het zien van de mooiste kleuren en variaties. Oudshoorn Bloemen was 25 jaar geleden te vinden in Winkelcentrum Emiclaer. Na een korte pauze zijn ze inmiddels terug van weg geweest. Amersfoort-Noord is weer een top-bloemist rijker.

Arjan Klaver

Oudshoorn Bloemen is van oorsprong een familiebedrijf. Iets meer dan 40 jaar geleden stond Joop Oudshoorn aan het roer van dit mooie bedrijf. Inmiddels is het stukje overgedragen aan zijn dochter Lucienne. ,,We hebben ontzettend veel mooie en positieve reacties gekregen op het feit dat we terug zijn op Emiclaer", aldus Lucienne. ,,Ik ben heel trots op het product dat wij verkopen. We staan in de regio bekend om de kwaliteit van onze bloemen."

VERSE BLOEMEN Oudshoorn Bloemen is aangesloten bij Fleurop Interflora, waarbij kwaliteit en een snelle, betrouwbare bezorgservice hoog in het vaandel staat. Naast de prachtige boeketten, planten en woondecoraties biedt zij diverse arrangementen voor verschillende gelegenheden. Bovendien is de Amersfoortse bloemendetaillist dagelijks te vinden op de veiling in Aalsmeer, waardoor zij elke dag gegarandeerd in het bezit is van verse bloemen.

VERSCHILLENDE LOCATIES Oudshoorn Bloemen is gevestigd op verschillende locaties, in zowel Amersfoort als in Leusden. De winkels zijn te vinden op de Leusderweg in Amersfoort, Amersfoort Centraal Station, in winkelcentrum de Hamershof in Leusden en natuurlijk nu ook in winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort-Noord. De winkels worden ondersteund vanaf het hoofdkantoor op de Ursulineweg in Leusden.

WORKSHOPS ,,Het team van Oudshoorn Bloemen staat altijd vol enthousiasme voor je klaar om de mooiste combinaties te maken", voegt Lucienne aan haar uitleg toe. ,,Zij adviseren je graag en denken met je mee. Dankzij het brede assortiment is er voor elk wat wils. Daarnaast worden er met speciale gelegenheden ook diverse workshops georganiseerd, zodat je ook zelf leert om met bloemen te werken.
Ga je voor verrassende combinaties, goede kwaliteit en persoonlijke aandacht? Bij Oudshoorn Bloemen ben je aan het juiste adres."

a        [Oudshoorn bloemen, Emiclaerhof 40 3823 EN Amersfoort, 033-3037714, info@oudshoornbloemen.nl