Ravelijn zoekt vrijwilligers 

AMERSFOORT De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Deze week zoekt Ravelijn in het bijzonder een vakantiekracht voor het Dierenbeschermingscentrum. In de zomerperiode verzorgt deze vrijwilliger asielhonden, -katten, -konijnen en -knaagdieren. (vacature 5606)

Een vrijwilliger die goed kan naaien, daar is Ravelijn naar op zoek voor naaiatelier 'Rendement uit jezelf'. Hij of zij leert de deelnemers de basistechniek van het naaien van kleding. (vacature 5099)

Voor Slachtofferhulp Nederland zoekt Ravelijn een vrijwilliger met hbo-niveau, die cliënten emotionele en praktische ondersteuning biedt. (vacature 3117)

Voor vluchtelingenwerk zoekt een Ravelijn een sociaaljuridisch medewerker, die asielzoekers begeleidt tijdens de asiel- en gezinsherenigingsprocedure. (vacature 5603)

Voor een 55-jarige inwoner van Hooglanderveen zoekt Ravelijn een vrijwilliger om mee koffie te drinken en samen in de tuin te werken. (vacature 5193)

Samen koken en warm eten, dat zou een mevrouw (83) uit het Leusderkwartier graag met een vrijwilliger doen. (vacature 5208)

Wie interesse heeft, kan direct op reageren via www.ravelijn.nl. Vrijblijvend langskomen bij Ravelijn (Bergstraat 24) is mogelijk op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Tel: 033-4613000 of Twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.