Ravelijn zoekt vrijwilligers 

AMERSFOORT De stichting Ravelijn zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Deze week zoekt Ravelijn 'Groene maatjes' die de natuur in gaan met een kind (8-12 jaar) uit een aandachtswijk. Elke week bedenken het kind en de vrijwilliger samen een leuke activiteit in de natuur. (vacature 5843)

Ravelijn zoekt een vrijwilliger die meegaat naar de zwemles van een vrouw met een licht verstandelijke beperking. Deze zwemles vindt plaats op dinsdagavond van 19.00-19.40 uur in zwembad De Liendert. De vrijwilliger gaat mee het water in en helpt bij het oefenen van de zwemslagen. (vacature 5806)

Een 23-jarige man zou graag meer sociale contacten hebben, maar vindt het lastig om aansluiting te vinden. Voor hem zoekt Ravelijn een vrijwilliger (20-40 jaar) om mee te wandelen, bordspelletjes te doen of over voetbal en muziek te praten. (vacature 5763)

Voor het NVA zoekt Ravelijn een spreekuurmedewerker. Deze vrijwilliger beantwoordt vragen van mensen van niet-Nederlandse afkomst, bijvoorbeeld over de brieven en formulieren. (vacature 3051)

Een creatief medewerker, daar is Ravelijn naar op zoek voor DAC-Eemland. Deze vrijwilliger ontwikkelt creatieve projecten samen met de bezoekers van de dagbesteding. (vacature 5017)

Wie interesse heeft, kan direct op reageren via www.ravelijn.nl. Vrijblijvend langskomen bij Ravelijn (Bergstraat 24) is mogelijk op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Tel: 033-4613000 of Twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.