• Mirjam Bruinvelds, eigenaar Africa Feeling raakte in 1998 in de ban van Afrika.

    Bianca van der Linden-Snel

Reis op maat bij 'Africa Feeling'

AMERSFOORT Een reis naar Afrika is een unieke ervaring. Als je er eenmaal bent geweest heb je 'The Africa Feeling' te pakken. Een gevoel dat je niet meer kwijtraakt. Nergens in de wereld is de natuur zo puur. De dieren, de kleuren, de mensen en de geuren, het maakt Afrika uniek. Het team van Africa Feeling zorgt voor een op maat gemaakte reis zodat ook jij in de ban raakt van Afrika.

Bianca van der Linden-Snel

Mirjam Bruinvelds, eigenaar Africa Feeling raakte in 1998 voor het eerst verliefd op het continent: ,,Ik kwam aan en ik ontdekte hoe adembenemend mooi Afrika is. De natuur is prachtig. De kleuren, de geuren, de dieren, het landschap en zelfs de lucht. Bij ons is de lucht vaak grijs, daar zie je zoveel kleuren. Afrika is echt uniek. Nergens anders kun je wilde dieren van zo dichtbij bekijken. The big five, waaronder de bedreigde neushoorn, ik heb zelfs walvissen gespot. Zo is Kaapstad ook zo'n geweldige stad met mooie wijngebieden. De mensen zijn erg vriendelijk en open, een contact is zo gelegd. Het eten smaakt overheerlijk. Met speciale specerijen bereiden ze de heerlijkste maaltijden, soms gewoon vanuit een kleine 'bushkitchen'. Met weinig kunnen zo zoveel maken. Als je er eenmaal bent geweest heb je het gevoel te pakken. Een gevoel dat je niet meer loslaat."

,,Wij merken dat steeds meer mensen eerst op internet op zoek gaan naar een reis maar uiteindelijk door de bomen het bos niet meer zien. De plaatjes ogen geweldig, maar welke reis is geschikt voor jou? Als touroperator zijn wij gespecialiseerd in reizen naar Zuidelijk en Oost-Afrika en helpen wij mensen al tien jaar met het samenstellen van hun droomreis naar Afrika. Of het nu om een huwelijksreis gaat of een familiereis met opa, oma en (klein)kinderen in een familiesafarihuis. Wij houden rekening met de persoonlijke wensen. Zo voegen we vaak wandel-, of mountainbikesafari's aan een reis toe. Of denk aan een bezoek aan een lokale stam, een kanotocht of een culinair uitstapje. Elke reis is een nieuwe puzzel, wij beginnen echt vanaf nul. Wij kijken naar de wensen van het reisgezelschap en zoeken samen met onze betrouwbare lokale partners in Afrika naar de perfecte reis binnen het budget van de klant. Zo zorgen wij voor een uniek, op maat gemaakt voorstel. Ieder van ons team heeft wel een passie voor Afrika. Wij bezoeken dan ook regelmatig de bestemmingen en accommodaties en werken met de meeste partners al jaren samen. Onze eigen Afrika ervaring helpt ons hier natuurlijk bij."

,,Na een rondreis nog even relaxen op een mooi strand? Denk dan eens aan Mauritius of de Seychellen, dat is echt paradijs op aarde! Dus wil je op safari in Botswana, Kenia, Zuid-Afrika of een rondreis door Namibië of Madagaskar? Maak eens een afspraak, wij nemen je graag mee in 'the Africa Feeling'", zegt Mirjam Bruinvelds.

a        [Africa Feeling, Databankweg 12L, 3821 AL Amersfoort, www.africafeeling.nl, 033-2860912.