Reitsma Groep gaat samen met Wilroff

AMERSFOORT De Reitsma Groep in Amersfoort gaat vanaf 1 september samen verder met Wilroff Systemhouse uit Halfweg. Beide organisaties hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van ICT- en telecomoplossingen aan het MKB en grootzakelijke klanten.

Dankzij het samengaan van beide organisaties kan volgens de bedrijven beter worden ingespeeld op de wensen en behoeften vanuit de markt op het gebied van IT en communicatie. ,,Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van cloud, vrijheid van werken, communicatie en veiligheid - ook wel de digitale transformatie genoemd - zien wij zowel bij onze klanten als bij onze partners KPN, Vodafone en Microsoft de wens ontstaan om samen te werken met een sterke partner die een totaaloplossing biedt," aldus Willem Ellemeet, eigenaar Wilroff. Michiel Verhooren, algemeen directeur Reitsma, voegt daaraan toe: ,,Met de ICT-expertise van Wilroff en onze jarenlange Telecom-ervaring vormen wij dé partij voor MKB Nederland om aan deze wens te voldoen."

INTEGRATIE De organisatie en de dienstverlening van beide bedrijven zal het komende half jaar stapsgewijs worden geïntegreerd. Per 1 januari 2017 resulteert deze integratie uiteindelijk in één bedrijf dat onder de naam Wilroff & Reitsma naar buiten zal treden. Na de integratie wordt de dienstverlening vanuit de huidige vestigingen in Amersfoort, Amsterdam Noord en Halfweg voortgezet.

DIRECTIE De directie van Wilroff & Reitsma wordt gevormd door Michiel Verhooren (CEO), Willem Ellemeet (CTO) en Harm van den Berg (COO). Bart Visser (medeoprichter en eigenaar Reitsma) neemt per 1 september 2016 officieel afscheid van de Reitsma Groep.

Meer informatie op www.reitsmagroep.nl en www.wilroff.nl