• SAN6lekkerrr

    Bianca van der Linden-Snel

Restaurant Lekkerrr by Amersfoort

Advertorial

KATTENBROEK Na een behoorlijke verbouwing zijn op 1 november 2017 de deuren geopend van restaurant Lekkerrr by Amersfoort in winkelcentrum Emiclaer. Het restaurant straalt een gemoedelijke, huiselijke sfeer uit en heeft een zeer uitgebreide kaart bestemt voor jong en oud. 

Klanten worden bij binnenkomst verrast door de huiselijke en sfeervolle inrichting, de open professionele keuken en het vriendelijke personeel. Dit zijn ondernemers die hun vak verstaan. Het familiebedrijf is constant in beweging. Edith en Peter de Rijk tonen met trots het restaurant waar een bijzondere oosterse boom in het midden staat. 

RESTAURANT

,,Wij blijven scherp, luisteren naar onze klanten en willen ons blijven verbeteren. Dit gedeelte, dat voorheen bij andere ondernemers in gebruik was, hebben wij omgebouwd tot dit mooie restaurant. Binnenkort zal ook de sfeervolle binnentuin gereed zijn. Naast de lunchkaart biedt het restaurant heerlijke borrelplanken. Maar bovenal een uitgebreide dinerkaart. Kindermenu's, diverse bijzondere pannenkoeken en zelfs echte steenoven pizza's. De pizza's en de pannenkoeken kunnen bovendien afgehaald worden. Maar er is veel meer mogelijk. Er kan ook gekozen worden voor een lekker stuk vlees van de watergrill. Door deze watergrill blijven de sappen van het vlees goed bewaard. Schnitzels, heerlijke vleespannetjes, salades, saté, kaasfondue of juist één van onze overheerlijke burgers. De kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Wij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten. Lekker eten wordt gecombineerd met een heerlijke wijn van de wijnkaart. Daarnaast kan er gekozen worden uit wel dertig verschillende soorten biertjes", aldus de onderneemster.

 Als ouders van jonge kinderen weten de ondernemers hoe kinderen kunnen zijn. ,,Wij proberen daar altijd rekening mee te houden. Bovendien hebben wij een leuke speelhoek zodat de ouders nog even kunnen nagenieten met een kopje koffie. Kinderen hebben een grote keuze op de menukaart waar heerlijke pannenkoeken en zelfs ijslolly's op staan. Kinderen zijn bij ons meer dan welkom",zegt de Rijk. 

BURGER

Het restaurant maakt zijn eigen schepijs en is onlangs zelfs in de prijzen gevallen met de lekkerste hamburger van Nederland, de Stroopwafelburger 'Keilekker'. De Rijk vervolgt stralend: ,,Dat is geen standaard hamburger. De combinatie van zout met zoet maakt de burger uniek. Door het samenvoegen van karamel, zeezout, rode lof en puur rondvlees komt deze ware smaakexplosie tot stand. Wij zijn erg trots op deze waardering."

Op 24 en 25 maart zal het restaurant Lekkerrr by Amersfoort in de uitzending komen bij Plezier en Passie op RTL4 waar de kijkers meegenomen worden in de sfeer van het restaurant. 

a [Restaurant Lekkerrr by AmersfoortLaan naar Emiclaer 3763823 EV Amersfoort033-4558311www.lekkerrrby.nl