• Pauline Timmerman

Szabó staat voor kwaliteit in bouw

Advertorial

HOOGLAND Sven Szabó begon zijn werkzame leven als timmerman. Hij bleef zich ontwikkelen en had verschillende functies in de bouwwereld. Hij behaalde in de avonduren zijn aannemerspapieren en besloot in 2000 samen met zijn vrouw Jacqueline zijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels is Bouw & Adviesconnection B.V. uitgegroeid tot een naam die staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Sven en Jacqueline Szabó runnen het aannemersbedrijf met zijn tweeën. ,,We hebben wel personeel gehad, maar toen de crisis toesloeg werd het lastig om onze werknemers aan het werk te houden", vertelt Szabó. ,,We huren nu zzp'ers in en dat gaat heel goed. Ik weet wie ik waarvoor kan vragen, houd altijd een vinger aan de pols, en als het nodig is trek ik zelf mijn bouwplunje aan."

Bouw en Adviesconnection doet eigenlijk alles op het gebied van bouw, verbouw en renovaties. ,,We plaatsen dakkappellen, vervangen kozijnen, tegelwerk en doen nieuwbouw." Szabó's hart gaat sneller kloppen als hij daken met EPDM mag bedekken. ,,EPDM is een kunststof dakbedekking die in de volksmond bekend staat als rubber.  Het grote voordeel van deze dakbedekking is dat de weersomstandigheden eigenlijk geen vat krijgen op dit dak. Het heeft weinig onderhoud nodig en het heeft een lange levensduur van meer dan 35 jaar!"

,,EPDM is een specifiek product dat op de goede manier moet worden aangebracht. Daarom sta ik altijd zelf op het dak en leer ik zzp'ers hoe ze met EPDM om moeten gaan."

De markt in de bouw is veranderd,merkt het echtpaar Szabó. ,,De klanten horen veel negatieve verhalen over onze markt en ze worden daardoor terughoudend en mondiger. Ze verwachten meer van ons." Bij Bouw en Adviesconnection doen ze er alles aan om het vertrouwen van de klant te winnen en draait het vooral om de kwaliteit die geleverd wordt.

,,Het begint al met een uitgebreide offerte waar we alle mogelijkheden in meenemen. We nemen alle tijd voor de klant en geven veel informatie en een eerlijk advies. Daarbij staat de kwaliteit van wat we leveren hoog in het vaandel. Als de klant iets anders wil waarbij de kwaliteit van het resultaat in het geding komt, omdat dat bijvoorbeeld goedkoper is, laat ik het liever aan een ander over. Ik neem de opdracht alleen aan als ik kan garanderen dat de kwaliteit goed is en de klant achteraf tevreden kan zijn. Zo proberen we de klant weer vertrouwen te laten krijgen in de bouwsector."

De taakverdeling bij het echtpaar Szabó is duidelijk. De man staat op de bouwplaats en de vrouw doet de administratie. ,,Ik doe niet alleen de boekhouding van ons eigen bedrijf, maar ook van andere bedrijven en zzp'ers. Zo kunnen we de zzp'ers die voor ons werken en onze klanten nog meer van dienst zijn."

Bouw & Adviesconnection B.V. is 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 033-4806818 en per email via info@bouwenadviesconnection.nl

w [bouwenadviesconnection.nl