Tandprothetische Praktijk Irene Sabic

Advertorial

AMERSFOORT Tandprothetische Praktijk Irena Sabic houdt zaterdag 23 september van 10.00 uur tot 16.00 uur weer de jaarlijkse Open Dag. Alle bezoekers, cliënten en belangstellenden worden uitgenodigd om (nader) kennis te maken met de praktijk en een kijkje te nemen 'in de keuken' van de tandprotheticus.  

Irena Sabic is bijna vijftien jaar zelfstandig tandprotheticus. Zij volgde haar opleiding in Utrecht en is lid van ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici). Sabic heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen en andere uitneembare prothetische voorzieningen. Naast een technische opleiding heeft ze ook een  medisch-biologisch opleiding gehad. Daardoor heeft ze alle benodigde kennis in huis om het vervangende kunstgebit te maken dat precies past. 

KUNSTGEBIT

„Monden veranderen in de loop der jaren en kaken slinken nu eenmaal. Daardoor kan een kunstgebit wellicht niet meer zo prettig worden ervaren als voorheen. Uiteraard kunnen wij een slecht passend of verouderd kunstgebit weer helemaal passend maken. Soms kan een verouderd kunstgebit echter niet meer aan de wensen van de cliënt worden aangepast. Dan is het beter om het bestaande kunstgebit te vervangen door een geheel nieuwe prothese, zodat alle wensen van de cliënt kunnen worden meegenomen" adviseert Sabic.

PROTHESE

„Een gewoon kunstgebit kan ook onvoldoende houvast bieden. Dan kunnen we gebruikmaken van de expertise van de met ons samenwerkende tandarts-implantoloog of kaakchirurg. Een implantaat gedragen prothese, het zogenaamde klikgebit, behoort dan tot één van de oplossingen. Kortom, wij hebben in ons vakgebied zoveel ervaring opgedaan dat we voor elk probleem wel een creatieve oplossing weten te vinden", aldus Sabic.

 IMPLANTAAT

Sabic vervolgt; „Vanwege het laagdrempelige karakter is deze Open Dag een perfecte gelegenheid om ons vragen te stellen. De ervaring leert dat men het liefst, één op één, een persoonlijke situatie bespreekt. Daarom onderzoeken wij, indien gewenst, ter plekke de mond en informeren patiënten daarna over de eventuele behandelmogelijkheden. Om onze bezoekers zo goed mogelijk over implantaten te kunnen voorlichten, hebben wij tandarts-implantoloog T.X. de Jong uit Amersfoort als gast uitgenodigd. Hij zal tijdens onze open dag presentaties over implantaten geven en samen met ons mensen te woord staan. Tevreden patiënten zijn ons doel, zij zijn immers ons visitekaartje." Sabic voegt hier nog lachend aan toe: „Tevreden klanten zorgen eigenlijk in dubbel opzicht voor de beste mond-tot-mondreclame!"

„Mocht 23 september niet schikken, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen voor  een gratis en vrijblijvend advies op een later tijdstip" zo sluit Sabic af. 

a [Tandprothetische Praktijk Irena SabicChromiumweg 101033-463 45 76 www.kunstgebitamersfoort.nl